SAĞLIKLI BESLENME

Türkiye’nin ilk ve tek sütte eriyen, organik bebe bisküvisi.

Türkiye’nin ilk ve tek sütte eriyen organik bebek bisküvisi olan Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, formülündeki vitamin ve minerallerle 6. aydan itibaren bebeklerin sağlıklı gelişimine destek oluyor.

Bebek beslenmesinde çeşitliliğe önem veren annelerden ilham alarak üretilen Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, sütte kolaylıkla eriyerek bebeklerin damak tadına uyum sağlıyor.

Organik tarımla elde edilen zengin içerikli bisküviyi,  bebekler günün birçok öğününde lezzetli bir şekilde tüketiyor. Folik asit kaynağı olan organik bebek bisküvisi, bebeklerin günlük ihtiyacı olan çinko, demir, kalsiyum ve A, D vitaminlerini karşılamaya da yardımcı oluyor.

Bebeklerin gelişimlerlerini desteklemeye yardımcı organik bebek bisküvisi, ek gıdaya geçiş döneminde değerli bir alternatif olarak annelerin destekçisi… Sütte kolaylıkla erime özelliği sayesinde biberonla da tüketilebilen ürünün formülü ise organik buğday unuyla zenginleşiyor.

Bebeklerinin damak zevkini geliştirmek isteyen annelere özel üretilen Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, lezzetli ve besleyici özelliğiyle alışveriş listesinin yıldızı oluyor.

Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, %47 A Vitamini, %37 D Vitamini, %35 Kalsiyum, %37 Çinko ve %50 Demir oranında vitamin ve mineraller içeriyor.