YENİ ÜRÜNLER

Babanız teknolojiye mi meraklı?..

Bu yıl Babalar Günü’nde ne alsam diye düşünüyorsanız, HONOR’un babanızın hayatını kolaylaştıracak yeni teknolojik hediye alternatiflerini gözden geçirmenin tam vakti.

HONOR MagicWatch 2

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR’un popüler akıllı saati HONOR MagicWatch 2, 15 farklı spor modu ve çeşitli sağlık takibi özellikleriyle, babanız için daha aktif ve sağlıklı bir hayatın kapıları açacak. İki haftaya kadar varan pil ömrüyle şarj etme derdini ortadan kaldıran akıllı saat aynı zamanda değiştirilebilir kadran görünümleri ile geliyor. Böylelikle teknoloji sever babanıza şık bir aksesuar hediye etmiş olacaksınız.

HONOR Magic Earbuds

Akıllı kablosuz kulaklık HONOR Magic Earbuds ise müzik dinlemeyi seven ya da sık sık telefon görüşmesi yapan babalar için mükemmel bir hediye. 3 saate varan kullanım süresi, hibrit gürültü engelleme özelliğiyle dış sesi tamamen kesme, dokunmatik kontrol ve kolay kurulum imkanı sunan Magic Earbuds, kablosuz olmanın verdiği rahatlığıyla babanızın günlük hayatında önemli bir fark yaratacak.

Bu Babalar Günü’nde babanıza daha “akıllı bir yaşam” sunmak için HONOR MagicWatch 2 ya da Magic Earbuds’ın sihirli dünyasını keşfedebilirsiniz.