YENİ ÜRÜNLER

Hareket halindeki profesyoneller için.

Yeni kurulan ses markası EPOS, bugün EPOS | SENNHEISER ortak markalı ADAPT 560 Bluetooth kulaklık setini tanıtıyor. Yoğun şekilde çalışan günümüz ofis çalışanlarının hayatlarına sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanan ADAPT 560, hem ofis içinde hem de ofis dışında çalışırken kullanıcıların potansiyelini ortaya çıkarmasını sağlıyor. ADAPT 560’ın benzersiz tasarımı, kullanıcının ortamına uyum sağlarken aynı zamanda olağanüstü ses alma, ses kalitesi ve konfor sağlayan çok yönlü ve esnek bir ses cihazına ihtiyaç duyanlar için geliştirilmiş.

115 yıllık yenilik ve ses deneyime sahip Demant Group’un bir parçası olan pazardaki yeni premium ses markası EPOS, ADAPT 560 kulaklığın piyasaya sürerek modern iş gücünün ihtiyacını karşılıyor. Kristal netliğinde ses kalitesinden ödün vermeden çeşitli cihazlarla farklı ortamlarda işbirliği yapan ADAPT 560, ortamdan bağımsız olarak işinize odaklanmanıza yardımcı oluyor.

Her zaman, her yerde işinize konsantre olmanıza yardımcı olacak cihazın katlanabilir bom kolu, gelişmiş mikrofon seti, ofis ve mobil çağrılar için profesyonel ses özelliği, taşınabilir kablosuz tasarımıyla mükemmel bir performans sunuyor.

Gürültülü bir ortamda dahi olsa, kullanıcıların belirli ses ihtiyaçlarına ve işlevlere anında adapte olmasını sağlayarak arka plandaki sesleri ortadan kaldırıp mükemmel görüşmeler yapmasına yardımcı olan ADAPT 560 ile hayata odaklanmak artık çok kolay.

UC optimizasyonu ile ses performansını daha da yükselten ADAPT 560, Bluetooth üzerinden mobil ve yazılım telefonuna aynı anda çok noktalı bağlantı özelliğiyle kullanıcıların cihazlar arasında kolayca geçiş yapmasını sağlıyor. ADAPT 560’ın kulaklıklı mikrofon setindeki özel bir düğme aracılığıyla Microsoft Teams uygulamasına anında katılmak da mümkün. Kulak üstü kulaklığın yumuşak dokusu, gün boyu konfor sağlarken taşınabilir tasarımı kullanışlı, şık ve aynı zamanda kurumsal bir ses aracı sunuyor.