SAĞLIK TEKNOLOJİLERİ

HUAWEI Band 4 artık kandaki oksijen oranını da ölçüyor.

Artık, kan oksijen satürasyon seviyelerini (SpO2) izlemeyi de destekleyen HUAWEI Band 4 ile kullanıcılar, bir dakika içinde SpO2 seviyelerini kolayca test edebiliyor ve vücut durumlarını istedikleri zaman değerlendirebiliyorlar. Böylece hem spor yaparken hem de günlük hayatlarında solunum sistemlerinde oluşabilecek en küçük sorundan bile sağlıklarını tehdit etmeden haberdar olabiliyorlar.

HUAWEI TruSeen 3.5, bilekliğin nabız takibinde son derece iyi performans göstermesini sağlıyor. Bu teknoloji Huawei’nin 4 yıllık teknoloji birikiminin ardından bağımsız olarak geliştirildi.

TruSeen 3.5 ile desteklenen HUAWEI Band 4, kullanıcının egzersiz durumunu otomatik olarak tanımlıyor ve egzersiz sırasında gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme moduna geçiyor. Kalp atış hızı izleme, dış mekan / iç mekan koşusu, dış mekan / iç mekan yürüyüşü, dış mekan / iç mekan bisiklet, eliptik, kürek ve serbest antrenman modlarını destekliyor. HUAWEI Band 4, iyi bir egzersiz ve antrenman için kalp atış hızı bölgesini ve egzersiz sınıfını gerçek zamanlı ve kullanıcıya özel olarak egzersiz sırasında hemen ayarlıyor.

Her açıdan yenilenen HUAWEI Band 4, kullanıcıların kendilerini daha iyi anlamalarına ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olan çok yönlü bir sağlık izleme sistemi sunuyor. Band 4’ün tüm gelişmiş özelliklerinden faydalanmak için kullanıcılar, her Android cihaza kurulabilen online uygulama mağazası olan AppGallery’den Huawei Health uygulamasını indirebilirler.