TEKNOLOJİYAŞAMYENİ ÜRÜNLER

Dış sesler özgürlüğünüzü engellemesin

Özgürlük, konfor ve performans denince akla ilk gelen ürünlerin başında yer alan dünyaca ünlü kulaklık ve hoparlör üreticisi Klipsch, T5 True Wireless Kulak İçi Kulaklığı ile tasarım, verimlilik, ve efsanevi akustiğin yanı sıra, kulağa kusursuz oturuş, mükemmel bas, gürültü izolasyonu ve uzun süren konforu ile kusursuz bir kombinasyon sunuyor.

Konfor, tasarım, verimlilik ve efsanevi akustik netliğin mükemmel birleşimini sunan kablosuz kulaklık seti Klipsch T5 True Wireless, piyasada ses getiren daha birçok özelliğe sahip. Kendi ürettiği ses sürücü yapısına ek olarak kullandığı teknik ve teknolojilerle gerçeğe en yakın doğallıkta ses sunması, Klipsch’in bir diğer önemli özelliği arasında yer alıyor.

32 saatlik özgürlük deneyimi
Doğal, detaylı ve dinamik bir ses sunan Klipsch T5 True Wireless, efsanevi kabul edilen Klipsch ses kalitesinin en iyi yansıtıldığı ürünler arasında yer alıyor. Uzun süre kullanımlarda dahi konfor sağlayan Klipsch T5 True Wireless, patentli oval kulak silikonları sayesinde kulaktan düşmeden rahatça kullanılabilir. Kullanım kolaylığı açısından kulak içinde 360 derece dönebilme özelliğine sahip kulaklıkların USB-C formatında hızlı şarj eden çantası, aynı zamanda 15 dakikalık şarjda iki saatten fazla dinleme süresi sağlıyor. Tamamen kablosuz olan T5, kulaklıklardaki 8 saatlik bataryanın haricinde, taşıma kutusundaki batarya sayesinde 24 saat, toplamda 32 saat özgür bir kullanım deneyimi sunuyor.

Kesintisiz kalite, kusursuz tasarım
Bluetooth 5.0 özelliği, 4 adet mikrofonu sayesinde kusursuz telefon görüşmeleri sağlayan Klipsch T5 True Wireless, aptX ve AAC kodekleri sayesinde videolarda kesintisiz bir performans sunuyor.

Efsanevi ses kalitesinin ikonik bir tasarımla birleştiği, konfor ve performansta kalitenin temsili Klipsch T5 True Wireless Kulak İçi Kulaklığı, bir Zippo çakmağından esinlenen tasarımı ve çelikten üretilen taşıma kutusu ile eşsiz bir ilk dokunuş hissi sunuyor.

Çalışanı Bob Moers’ın efsanevi “Bullshit” t-shirtleriyle verdiği poz ile kinayeli ve pazarlamanın ilk “pasif agresif” görülecek dünyaca ünlü sloganını ortaya koyan Klipsch markası, müzik tutkunları ve meraklıları için efsanevi performanslı tasarım harikalarına imza atmaya devam edecek gibi görünüyor.

Klipsch T5 True Wireless Kulak İçi Kulaklığı Fiyatı: 1649 TL.