GÜZELLİKKOZMETİK

125. Yıl koleksiyonu

125. Yıldönümünü çok özel ve eşsiz bir koleksiyonla taçlandırarak, tüm dikkatleri üzerine çeken Atelier Rebul, yıldönümünü Eylül ayında çıkacak özel bir koleksiyon ile kutlamaya devam ediyor.

Zamansız İmza parfümlerini 125.Yıl Özel Koleksiyonu’nun bir parçası yapan ve ‘Gold Collection’ olarak adlandıran marka, bu parfümleri Atelier Rebul‘ ün som altın rengi şişelerle benzersizleştiriyor. Şık siyah el yapımı kutu içerisinde sunulacak parfümler, 125.Yıl özel mührüyle de nostalji yolculuğunun altını çiziyor. Koleksiyonerlerin dahi baş köşesinde olmaya aday parfümler, sadece 1895 adetle sınırlı, her biri numaralandırılmış olarak karşımıza çıkıyor.

Koku uzmanlığı ile Türkiye’de ve dünyada eşsiz bağlar kuran Atelier Rebul, 125. yıldönümüne özel Gold Collection’a, İmza Koleksiyonu’ndaki ikonik İstanbul, Pera ve 1895 parfümünü taşıyor.

Mısır Çarşısı’ndaki baharatlardan ilham alınan, otantik, medeniyetler şehri İstanbul’un tüm zengin renklerini yansıtan ve gizemli bir serüvene davet eden İstanbul, Atelier Rebul’ün doğum yeri olan Pera’ya övgü olarak hazırlanan, doğunun, batının buluştuğu bu en önemli semti yansıtan bin bir çeşit kokuyu bir arada sunan Pera ve şifalı, özgün kokusuyla geçmişe selam veren, markanın kuruluş yılıyla adlandırılan 1895 parfümü, Atelier Rebul 125.Yıl Gold Collection’daki yerini alıyor.

Atelier Rebul 125.Yıl Özel Koleksiyonu’nun en yenileri, seçebileceğiniz özel numaranızla Eylül ayında atelierrebul.com.tr ve tüm mağazalarda sizi bekliyor.