CİLT BAKIMIGÜZELLİKGÜZELLİK ÜRÜNLERİ

Cilt lekeleriniz mi var

BİODERMA “PİGMENTBİO” SERİSİ İLE CİLT LEKELERİNE KARŞI BENZERSİZ BİR YAKLAŞIM SUNUYOR

Ciltte, genetik yatkınlık, hormonlar, güneşe maruz kalma, akne, hamilelik, medikal tedaviler ve dermatolojik uygulamalar nedeniyle lekelenmeler oluşabiliyor. Buna ek olarak özel,  hassas bölgelerde ve eklem bölgelerinde hareket, lazer ve ağda gibi dış etkenler nedeniyle ciltte kararmalar ve cilt tonu eşitsizlikleri olabiliyor. Yeni içeriklerle ve teknolojiyle geliştirilen “Pigmentbio” serisi  cilt lekelerine karşı benzersiz bir çözüm sunuyor. Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen yepyeni Lumireveal™ Teknolojisi ile lekeye karşı etkili bir çözüm sunarken, cilt bariyerini de içeriğinde bulunan zengin vitamin kombinasyonuyla güçlendiriyor. Anti-ageing ve antioksidan etkiye sahip seri, gündüz bakım kremi, gece bakım kremi, gece serumu, yıkama jeli, misel su ve hassas bölgeler için beyazlatıcı ve cilt tonunu eşitleyen özel bakım kremiyle beraber 5 farklı üründen oluşuyor.

Taze C vitaminli leke karşıtı yoğun gece serumu ile tanışın: Pigmentbio C-Concentrate!

Yoğun leke sorunu yaşayan hassas ciltler için leke görünümünün azaltılmasına yardımcı, aydınlatıcı ve peeling etkili taze C vitaminli yoğun gece serumu Pigmentbio C-Concentrate Serum, LumirevealTM Teknolojisi* sayesinde cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı ve aynı zamanda ciltte lekeye neden olan etkileri gidermeyi amaçlıyor. Serum, Yüksek AHA / BHA konsantrasyonunu aktif C vitamini ile birleştirir. Antioksidan etki gösteren E vitamini içeriği ile de erken yaşlanmanın gözle görülür belirtilerine karşı cildin korunmasına destek oluyor. Yoğun etkili gece serumu, özel ambalajıyla taze C vitamini rahatlıkla ve lekeye karşı en efektif şekilde kullanma imkanı sunuyor. Aktif içeriğiyle 8 haftada lekelerin büyüklüğünde azalma ve cildin ışıltısında artış sağlıyor.

Leke karşıtı ve güneş koruyucu içeriğiyle gündüz bakım kreminden çok daha fazlası: Pigmentbio Daily Care SPF 50+!

Leke sorunu yaşayan hassas ciltler için leke görünümünün azaltılmasına yardımcı, aydınlatıcı ve güneşten koruyucu gündüz bakım kremi Pigmentbio Daily Care SPF 50+ Cream, gündüz bakım kreminden beklenilenin çok daha fazlasını sunuyor.

Pigmentbio Daily Care SPF 50+, LumirevealTM Teknolojisi* sayesinde cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı ve aynı zamanda ciltte lekeye neden olan etkileri gidermeyi amaçlıyor. Güçlü UVA ve UVB filtreleriyle antioksidan etkili C ve E vitaminlerinin sinerjisi cildin aydınlatılmasına, canlanmasına ve cildin korunmasına destek oluyor. Anti UVA / UVB filtreleri ve antioksidan etkili C ve E vitaminleri, cildin parlaklığını artırabilmek ve cildi erken yaşlanma belirtilerine karşı korumaya destek olur. Vitamin PP içeriği ile ciltte uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Çok iyi bir cilt toleransına sahiptir.

Cildi sıkılaştıran leke karşıtı gece bakım kremi: Pigmentbio Night Renewer!

Leke sorunu yaşayan hassas ciltler için leke görünümünün azaltılmasına yardımcı, aydınlatıcı ve sıkılaştırıcı etkili gece bakım kremi Pigmentbio Night Renewer Cream,  içeriğinde bulunan kolajenle cildi sıkılaştırıyor, yaşlanmanın gözle görünür belirtilerini önlüyor ve lekelere karşı güçlü bir etki sunuyor.

Pigmentbio Night Renewer, LumirevealTM Teknolojisi* sayesinde cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı ve aynı zamanda ciltte lekeye neden olan etkileri gidermeyi amaçlayan ürüni antioksidan etkili C ve E vitaminiyle cildin aydınlatılmasına ve canlanmasına destek oluyor. İçeriğindeki aktif bileşenler sayesinde cildi pürüzsüzleştirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı kolajen üretimini uyaran bir bakım sunuyor. Çok iyi bir cilt toleransına sahiptir. Pigmentbio Night Renewer, bir haftalık kullanımda bile cildi büyük oranda sıkılaştırıyor, ciltte eşitlenmiş bir cilt tonu sağlıyor ve cildi derinlemesine nemlendiriyor.

Leke sorunu yaşayan ciltler için aydınlatıcı etkili durulama gerektirmeyen temizleyici misel su: Pigmentbio H2O

Ciltteki leke görünümü, hava kirliliği, yaşlanma ve özellikle de fazla güneşe maruz kalma gibi nedenlere bağlı olarak oluşabiliyor. Bu nedenle Pigmentbio H2O öncelikle cildi derinlemesine temizlemeyi ve dış etkenlerin zararlarına karşı korumayı hedefliyor.

Pigmentbio H2O misel su, cildi, yüz ve göz makyajını nazikçe temizler. Formülünde yer alan miseller, cildin doğal dengesine saygı gösterirken yabancı maddelerin ciltten derinlemesine arındırılmasını sağlıyor. Patentli aktif bileşenlerin kombinasyonu sayesinde lekelerin oluşumuna karşı etki gösteriyor. Çok iyi bir cilt toleransı sağlar.