YAŞAM

Okula dönüş ve yeni keşifler için

The North Face tüm keşifler için çanta serisini satışa sunuyor. Okula dönüş döneminde öğrencilerin yardımcısı olacak The North Face Borealis ve Daypack sırt çantaları ve keşifleriniz için vazgeçilmez bir parça olacak Base Camp Duffel’lar konfor ve kullanışlılık sağlıyor.

Borealis sırt çantası yeni özellikler ve eskisinden daha fazla konfor ve kullanışlılık için gelişmiş askı sistemi ve özel omuz askılarıyla geri döndü. Eşyalarınızı düzenli ve güvende tutacak şekilde tasarlanan çanta hem okula, hem işe giderken hem de outdoor maceraları sırasında kullanım için uygun.

The North Face Daypack sırt çantası gün için planlarınız ne olursa olsun güvenebileceğiniz bir çantadır. Vintage The North Face® tasarımından ilham alan ve geri dönüştürülmüş materyallerden üretilen çantanın, maksimum konfor için en doğru noktaları dolguludur. Diz üstü bilgisayar bölmesi ve güvenli fermuarlı cepleri hareket halindeyken eşyalarınızı güvende tutar. Daypack’in şık görünümünü korumak için ihtiyacınız olmadığında su şişesi ceplerini çıtçıtla kapatabilirsiniz.

Suya karşı dayanıklı balistik naylondan üretilen Base Camp Duffel çantalar inanılmaz dayanıklı ve uzun ömürlü. Aynı zamanda kullanışlı ve onu bir keşif tutkununun en iyi arkadaşı kılan üzerinde iyice düşünülmüş bir çok özelliğe sahip. Himalaya’dan büyük metropollere kadar her yerdeki tüm macera tutkunları, ikonikleşen Base Camp Duffel’a güveniyor.

Base Camp Duffel çantalar, çıkartılabilir, ayarlanabilir ergonomik omuz askılarıyla sırt çantası olarak da kullanılabiliyor. Ağzı kolaylıkla açılan Base Camp Duffel çantaların eşyaları düzenlemek için ağ cebi olan ana bölmede alandan ödün vermemenizi sağlayan, kirli ayakkabılar veya ıslak giysileri ayırmak için fermuarlı ek bölme de vardır. Base Camp Duffel’ların büyük boyu 95 litre, orta boyu 71 litre, küçük boyu 50 litre, ekstra küçük boyu ise 31 litre kapasiteli alana sahip.