İLAÇ ENDÜSTRİSİKADIN SAĞLIĞISOSYAL SORUMLULUKSPORTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Supradyn Energy, filenin sultanlarına sponsor oldu

Supradyn Energy, filenin sultanlarına sponsor oldu

SUPRADYN ENERGY’DEN SPORA DESTEK…

Supradyn Energy, voleybolun yaşam enerjisi sponsoru oldu!

Yoğun yaşam temposundan dolayı spor geri plana atılmasın, herkesin yaşamında yer edinsin diye 2018 yılından bu yana spora desteğini sürdüren Supradyn Energy, Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı iş birliği ile Voleybol’un Yaşam Enerjisi Sponsoru oldu.

Herkes için sağlık, sıfır açlık vizyonu doğrultusunda dünyadaki herkesin kendi sağlıklarıyla daha yakından ilgilenebilmesi, temel ihtiyaçları olan gıda ve sağlık hizmetlerine erişimlerinin kolaylaşması adına çalışmalar yapan Bayer, Sağlıklı Yaşam’a verdiği desteği spor alanında yaptığı iş birlikleriyle de pekiştiriyor.

Supradyn Energy, Türkiye’de sporun yaygınlaşmasını desteklemek amacıyla Türkiye Voleybol Federasyonu ile iş birliğini 22 Eylül’de gerçekleşen imza töreni ile başlattı. Misli.com Sultanlar Ligi’nin Yaşam Enerjisi Sponsoru olan Supradyn Energy, aynı zamanda Filenin Sultanları’yla da Türkiye kadın voleybolunun dünyadaki başarılarını destekleyecek.

Supradyn Energy, filenin sultanlarına sponsor oldu
Supradyn Energy, filenin sultanlarına sponsor oldu

“Herkes için sağlık, sıfır açlık”

Öncelikle dünyanın en güçlü takımlarına ev sahipliği yapan Misli.com Sultanlar Ligi’nin ve her sene göğsümüzü kabartmayı başaran Kadın Voleybol Milli Takımı’nın yani nam-ı diğer “Filenin Sultanları”’nın yaşam enerjisi sponsoru olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Taygun Günay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bayer ‘herkes için sağlık, sıfır açlık’ misyonunu benimseyerek, herkesin temel ihtiyaçlarımız sağlık ve beslenme hizmetlerine erişimi için çalışıyor. Sadece hastalıkları tedavi etmekle kalmayıp, insanların hastalık öncesi önlem almalarına olanak sağlıyor ve sağlıklı birey olmalarını sağlayacak hizmetler de sunuyor. Bunların biri de spora verilen önem ve sporcuya verilen destek. 150 yıllık bir geçmişe sahip Bayer, kurulduğu günden bu yana spora destek olma misyonuyla her zaman sporun ve sporcunun yanında olan bir kurum. Profesyonel, amatör, engelli ve daha birçok alandaki spor dallarında sporcunun her zaman destekçisiyiz. Uzun yıllardan bu yana spor kulübüne ismini veren marka olarak Bayer Leverkusen’le olan bağımız da spora verdiğimiz önemin en büyük göstergelerinden biri. Dünyanın farklı ülkelerindeki sporla bağlantımızı, 1956 yılından beri faaliyet gösterdiğimiz ülkemizde de çeşitli çalışmalarla pekiştiriyor, bulunduğumuz ülkelerin değerine değer katmaya çalışıyoruz. Bu nedenle ülkemizin Milli Takımı’na göstereceğimiz destek bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Araştırmalar[1], Türkiye’de spora duyulan ilginin duygusal ve takımlara bağlı olduğunu gösteriyor. 2016 yılında yaptırdığımız araştırmaya[2] göre Türkiye nüfusunun %89’u yeterince spor yaptığına inanmıyor. Bu verileri değerlendirdiğimizde, insanların spora olan ilgisini artıracak her türlü çalışmanın, sağlıklı nesiller için doğru adımlar olacağına inanıyoruz. Bayer Tüketici Sağlığı olarak Türkiye’de daha sağlıklı yaşama bilincini yükseltmek hedefiyle sürdürdüğümüz “365 Gün Sağlıklı Yaşam Hareketi” kapsamında, sporun bireyler arasındaki yaygınlığını artırmak için çalışıyoruz. Geleceğe bakarken de üzerinde yaşadığımız dünyanın hızına ayak uydurarak adımlarımızı atmaya gayret ediyoruz. Fakat bugün tüm dünya ile birlikte çok farklı ve öngörülemez bir dönemden geçiyoruz. Covid-19 salgını,  her yıl daha da önem kazanan “kendine iyi bak” trendinin büyük bir sıçrama yapmasına sebep oldu ve bizlere sağlık önlemleri almanın önemini bir kez daha hatırlattı. Bu dönemde gıda takviyelerine güven %37 oranında artış gösterdi[3]. Tüketici sağlığı pazarı bağışıklık ve multivitamin alanında ciddi büyümeler kaydetti. Bayer olarak, Supradyn Energy markamız gibi diğer tüm markalarımızla her zaman tüketicilere daha kaliteli bir yaşam sağlama amacındayız. Kaliteli yaşamın ayrılmaz parçası olarak gördüğümüz sporu, Supradyn Energy markamızın Yaşam Enerjisi Sponsorluğu ile Covid-19 salgınına rağmen desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başarılar, sponsorluklarla birleşince çok daha mutlu oluyoruz

Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, sponsorluklarına bir yenisini daha eklediklerini belirterek; “Avrupa’da ve dünyada Türk voleybolunun kazandığı ivme ve gelişim bizler için çok kıymetli. Filenin Sultanları’nın Avrupa ikinciliği, olimpiyat oyunlarına katılım vizesi alması, altyapılarda gelen Avrupa şampiyonlukları bizim için gurur verici gelişmeler. Bu başarılar, sponsorluklarla birleşince çok daha mutlu oluyoruz. Her seviyede büyük önemi olan sponsorluklar, sporun ana damarlarından birini oluşturuyor. Supradyn Energy, Avrupa’nın en iyi ligi olan Misli.com Sultanlar Ligi ve Filenin Sultanları’na sağlayacağı sponsorlukla, Türkiye’de sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edecek” dedi. TVF Başkanı Üstündağ, Türk voleyboluna katkılarından dolayı Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Taygun Günay’a ve Supradyn Energy markasına teşekkürlerini sunarken; “Bayer, uzun yıllardır kendi sektörlerinde faaliyet göstermekte olan köklü bir marka. Türk voleybolunun yeni destekçilerinden Supradyn Energy’nin amacı sürekli aktif yaşayan, sürekli üreten ve daha iyisini ortaya koymaya çalışan insanlar için daha kaliteli ve performansı yüksek bir yaşam sunmak. Bu vizyonları doğrultusunda Türk voleybolunu desteklemekle ne kadar doğru bir adım attıklarını bir kez daha görüyoruz. Sizlerin huzurunuzda Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Taygun Günay’a ve Supraydn Energy ailesine Türk voleyboluna sağladıkları katkı ve desteklerden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

[1] Türkiye’ de Spora İlgi ve Sporun Değerleri – Nielsen, 2017

[2] IPSOS tarafından 21 Nisan – 5 Mayıs 2016 tarihlerinde online olarak ABC1 SES grubuna mensup 15 – 45 yaşlarında 400 katılımcı ile Türkiye’de gerçekleştirilmiştir.

[3] Euromonitor Verisi