DİĞERSAĞLIKSOSYAL MEDYA

Fikirliderleri.com Türkiye’de ve Dünya’da ilgiyle takip ediliyor!

Fikirliderleri.com Türkiye'de ve Dünya'da ilgiyle okunuyor

Fikirliderleri.com, her geçen gün daha çok okunuyor!

Fikirliderleri.com, toplumda sağlıklı yaşam bilincinin sağlanması ve farkındalığının artması öncelikli misyonuyla yola çıktı. 14 ay önce yayın hayatına başlamasına rağmen Fikirliderleri.com, bugüne kadar toplam 499.663 erişim aldı. Bu istatistik; sektörel yayıncılık için önemli bir data.

Odağında sağlık var

Sağlıklı yaşama ilgi duyan, her yaş ve her kesimden insana hitap eden Fikirliderleri.com haber sitesi, sağlık odaklı yayın yapıyor. Aynı zamanda sağlığa ilgi duyarken bilime, teknolojiye, sağlık teknolojilerine, yapay zekaya, siber güvenliğe, psikolojiye, nörobilime, biyoteknolojiye, nadir hastalıklara, kadın sağlığına, tüketici sağlığına, göz sağlığına, spora, kültürel konulara, sağlıklı beslenmeye, güzelliğe, ekonomiye, endüstriye ve ilaç sektörüne ilgi duyan herkese de hitap ediyor.

Sosyal medya etkileşimleri

Fikirliderleri.com sosyal medya erişimleriyle de hızla farkındalık basamaklarını tırmanıyor. Aralık 2020’de aktif edilen LinkedIn hesabından yaptığı paylaşımlar, yaklaşık 3.890.000 kez kez görüntülendi; 200.000’in üzerinde paylaşımlı etkileşim aldı. Aynı zamanda Facebook, Instagram ve Twitter’da da okurlarıyla paylaşımlarını artıran Fikirliderleri.com haber sitesi, sağlıkta doğru bilginin adresi olma yolunda hızla ilerliyor. LinkedIn takipçi sayısı 8.356 ve her geçen gün artmaya devam ediyor.

İlginç web sitesi istatistikleri

*Fikirliderleri.com haber sitesi, 28 Temmuz 2020 günü yayın hayatına başladı.
*Açıldığı günden bugüne gerçekleşen 499.663 ziyaret ve okunmanın 480.289’u Türkiye’den, kalanı 19.374 erişim de dünyanın diğer pek çok ülkesinden gerçekleşti.

Fikir Liderleri Dergisi basılı formatta sadece sağlık profesyonellerine özel yayın yapıyor

“Fikir Liderleri” Dergisi, düzenli dergi formatında, ülkemizin önde gelen fikir liderlerinin danışmanlığında, sadece hekimlere ve sağlık profesyonellerine yayın yapmakta ve basılı olarak okuyucusuna ulaştırılmakta. İkisi de aynı kuruluşa ait ama format ve hedef kitleleri farklı mecralar. Fikir Liderleri, toplumda sağlıklı yaşam bilincinin sağlanması ve farkındalığının artması öncelikli hedefiyle gerçekleştirdiği gelişimini okuyucusuyla da paylaşmaya devam edecek.

Fikirliderleri.com, sağlıklı yaşam ile ilgili farkındalık yaratmak ve toplum sağlığına katkıda bulunmak amacıyla yayın yapmakta. “Fikirliderleri.com” haber sitesinde yer alan haber, yazı ve reklam içerikleri sağlık ile ve sağlıklı yaşam ile ilgilenen her yaştan, toplumun her kesiminin kullanımı için fayda amaçlamakta.

Fikirliderleri.com, sağlıklı yaşam ile ilgili farkındalık yaratmak ve toplum sağlığına katkıda bulunmak amacıyla yayın yapmaktadır. “Fikirliderleri.com” haber sitesinde yer alan haber, yazı ve reklam içerikleri sağlık ile ve sağlıklı yaşam ile ilgilenen her yaştan, toplumun her kesiminin kullanımı içindir.
Fikirliderleri.com, sağlıklı yaşam ile ilgili farkındalık yaratmak ve toplum sağlığına katkıda bulunmak amacıyla yayın yapmaktadır.
“Fikirliderleri.com” haber sitesinde yer alan haber, yazı ve reklam içerikleri sağlık ile ve sağlıklı yaşam ile ilgilenen her yaştan, toplumun her kesiminin kullanımı içindir.