İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIKSAĞLIK TEKNOLOJİLERİ

Kilomuyonetiyorum.com sağlık profesyonellerinin de hizmetinde

Kilomuyonetiyorum.com sağlık profesyonellerinin de hizmetinde

Kilomuyonetiyorum.com artık sağlık profesyonellerine de açıldı

Novo Nordisk’in hayata geçirdiği wwkilomuyonetiyorum.com web sitesinin sağlık profesyonellerine yönelik sayfası faaliyete geçti. Obezite ile ilgili zengin bilimsel içeriklere ulaşmak isteyen tüm sağlık profesyonelleri de artık onlara özel hazırlanan sayfaları ziyaret edebilecekler.

Günlük yaşamın koşturmacası ve stresi içinde çoğu insanın sürekli kilo aldığı günümüzde Novo Nordisk’in hayata geçirdiği web sitesi sağlık profesyonellerine yönelik bilimsel içeriklere de yer vermeye başladı. Kilomuyonetiyorum.com web sitesinde obezite ve tedavisine dair bilimsel içerikler, Opedia obezite eğitim modülleri, yerel ve global kılavuzlar ve daha fazlasını bulmak mümkün.

Novo Nordisk Türkiye Genel Müdürü Dr. Burak Cem, “Obezite pandemisi dünyada ve Türkiye’de hızla artan bir sorun. Ülkemizde her üç kişiden biri fazla kilo veya obezite ile mücadele ediyor. Kilosunu yönetememekten yakınanlar için açılan bu sitede artık sağlık profesyonelleri de obezite ve tedavisine yönelik son gelişmeleri yakından takip edebilecek. Obezite hastalığının önlenmesi, tanı ve tedavisinde diyetisyen, psikolog, egzersiz uzmanı, hemşire, hekim ve cerrah olmak üzere tüm disiplinleri barındıran bir ekibin birlikte görev yapması çok önemli. O yüzden sağlık profesyonellerinin obezite ve tedavisindeki son gelişmelere bu siteden ulaşabilmeleri önemli bir adım” dedi.

Kilomuyonetiyorum, artık sağlık profesyonellerine de açıldı
NovoNordisk Türkiye Genel Müdürü Dr. Burak Cem

Geçtiğimiz sene faaliyete geçen, kilosunu yönetmek isteyenlere yol göstermeyi amaçlayan sitede, sağlıklı beslenme, kilo yönetimi ve etkili egzersizle ilgili öneriler yer alıyor. Web sitesi ziyaretçilere vücut kitle indekslerini hesaplayarak kişisel obezite riskleri konusunda bilgi sahibi olma fırsatı da veriyor. Kilo yönetimi konusunda merak edilen bazı soruları www.kilomuyonetiyorum.com uzmanları yanıtlıyor. Şimdi de sağlık profesyonellerine yönelik zengin içeriklerle obezite ile 360 derece mücadeleye destek olmaya devam ediyor.