İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

Bayer Tüketici Sağlığı’nda üst düzey atama

Bayer Tüketici Sağlığı'nda üst düzey atama

Banu Akyıldız, 1 Ekim 2020 tarihi itibari ile Bayer Türkiye ve İran Tedarik Zinciri Grup Müdürü sorumluluklarına yenilerini ekledi. sorumluluklarının yanı sıra METAP Bölgesi Tüketici Sağlığı Proseslerinden sorumlu oldu.

Bayer Pharma ve Tüketici Sağlığı Tedarik Zinciri Grup Müdürü Türkiye ve İran olarak çalışmakta olan Banu Akyıldız, 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren yeni rol ve sorumluluklar aldı. Akyıldız’ın sorumluluklarına, mevcut görevlerinin yanı sıra METAP Bölgesi’nde Bayer Tüketici Sağlığı Tedarik Zinciri İş Ortağı sorumlulukları da eklendi.

Banu Akyıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun. Marmara Üniversitesi’nde de İşletme ve Yönetim alanında eğitim aldı. Banu Akyıldız, 1997 yılından bu yana görev yaptığı Bayer’e yeni göreviyle değer katmaya devam edecek.  

Bayer Hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek içindir. Giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2019 mali yılı itibarıyla 104 bine yakın çalışana ve 43,5 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,9 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 5,3 milyar Avro düzeyindedir.