İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

Handan Gök Cezan, ARİS Ruhsatlandırma Pazar Erişim Direktörü oldu

Handan Gök Cezan, ARİS Ruhsatlandırma ve Pazar Erişim Direktörü oldu

ALİ RAİF İLAÇ’TA YENİ GÖREVLENDİRME

Handan Gök Cezan, 21 Eylül  2020 itibari ile Ali Raif İlaç Ruhsatlandırma ve Pazar Erişim Direktörü olarak işe başladı.

Handan Gök cezan, 2003 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. İlaç sektöründe, Ekim 2003 – Haziran 2006 tarihleri arasında Biofarma İlaç’ta Ar-Ge sorumlusu, Temmuz 2006 – Ekim 2006 tarihleri arasında Sandoz İlaç’ta ürün geliştirme uzmanı, Kasım 2006 – Nisan 2009 tarihleri arasında Dr. F. Frik İlaç’ta ruhsatlandırma şefi, Mayıs 2009 – Aralık 2016 tarihleri arasında Deva İlaç’ta ruhsatlandırma müdür yardımcısı pozisyonlarında çalıştı. Cezan, Ocak 2017 tarihinden bu yana Bilim İlaç’ta ruhsatlandırma müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Ali Raif İlaç Sanayi Hakkında

Genç cumhuriyetin ilk yıllarında temelleri atılan ve 1928’de 157 şirketten biri olarak kurulan Ali Raif ve Şeriki, 1963 yılından itibaren Muzaffer Turhan tarafından ilaç sanayinde faaliyet gösterecek şekilde yeniden organize olmuştur.

Ali Raif İlaç, tüm çalışmalarında insana saygıyı, güvenilirliği, başarıyı ve yenilikçiliği prensip edinmiştir. Kuruluşunun ilk yıllarında çok uluslu şirketlerin lisansları ile ilaç üretip pazarlarken, 1980’li yıllardan itibaren bitmiş ürün ilaç ithalatı ve eşdeğer ürün üretim ve pazarlamasını da gerçekleştirerek Türk İlaç Endüstrisi’nin önemli oyuncuları arasında yerini almıştır. 1999 yılında açılan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki modern üretim tesisleri ve güçlü çalışan kadrosu ile faaliyetlerini yürütmektedir.

Yıllardır araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürüten Ar-Ge departmanı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayı ile 12 Ocak 2017 tarihinde Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazanarak çalışmalarına  devam etmektedir. Ali Raif İlaç, her zaman etik çalışma ve paydaşlarına güven veren yaklaşımı bir standart olarak benimsemiştir. İnsan sağlığını korumak ve iyileştirmek amacı ile topluma yüksek kalitede hizmet ve ürünler sunmak misyonu ile yaşama değer katmaya devam etmektedir.