BİR KONU BİR KONUKEDİTÖRÜN ÖNERİSİKİTAPYAŞAM

Editörün hafta sonu önerisi: 7. Hissiniz İKNA

Editörün hafta sonu önerisi: 7. Hissiniz İKNA

7. HİSSİNİZ İKNA

Bugün sizlere, yıllarını ikna sanatına adamış ve uzun yıllar profesyonel yöneticilik yapmış olan Önder Mumcuoğlu’nun; 7. HİSSİNİZ İKNA kitabını önermek istiyorum.

Uzun yıllar ilaç sektöründe pazarlama alanında çalışmış; yaklaşık 10 yıldır ikna konusunda kendisini geliştirerek, müzakerelerde etkili iletişim kanallarıyla ikna tekniklerine odaklanmış bir yazar Önder Mumcuoğlu.. Kariyerini ikna bilimi üzerine yaptığı araştırmalara adayan ve ikna, satış, pazarlama, liderlik ve iletişim alanlarında dünya çapında bir numaraya oturmuş bir akademisyen olan Robert Cialdini’den iknanın ilkeleri hakkında eğitimler alarak bu konuda kendisini geliştirmiş. İkna yolculuğunda bir kitap yazarak da okuyucuyla buluşmaya başlamış.

İstanbul Tıp Kitabevi‘nden çıkan kitap; bir solukta okunan anlatım tarzı ve insanı derinden etkileyen bakış açısıyla dikkat çekiyor. Okudukça hayata baktığınız pencerenin kendiliğinden değiştiğini ve farklı pencerelerden bakarken zihninizin başka gezegenlere yolculuk ettiğini hissediyorsunuz.

Editörün önerisi: 7. Hissiniz İKNA
Önder Mumcuoğlu

Yazarının kaleminden

“Bir kitabın en az okunan sayfaları önsöz bölümündedir. Okuyucu bir an önce, kitabın konusuna giriş yapmak ister. Siz, bu kitapta gözlerinizi hemen giriş bölümüne çevirmeyin. Şimdiye kadar bir çok kişisel gelişim, iletişim, pazarlama ya da ikna konularını içeren kitaplar okumuş olabilirsiniz. Ben de sizin gibiyim. Şimdi tüm bu konuları aynı kitap içerisinde bulacaksınız. Bu kitabın vaadi, sizin genetik kodlarınızda saklı. İnsan oğlunun var olduğu süre boyunca nesilden nesile aktardığı 7. Hissiniz olan başka insanları etkileme, takdir edilme, beğenilme gibi arzularınıza nasıl ulaşacağınızı bu kitabı bitirdiğinizde öğreneceksiniz.
Kitaba başladığınız siz ile bitirdiğiniz siz arasındaki farkı hissedeceksiniz. Her hücrenizde saklıyor olduğunuz, belki de varlığından habersizce hayatınız boyunca hiç kullanmadığınız potansiyelinizi keşfedeceksiniz.”

Önder mumcuoğlu, şöyle devam ediyor: “İletişim önce kendi içinizdeki sesle başlar. Onunla doğru bir iletişim haline geçerseniz, kendinizi anlar ve çevrenizle daha etkili bir iletişim için donanımlı hale gelirsiniz. Unutmayın hayatınızı, çevrenizi, dünyanızı, değiştirmek istiyorsanız önce kendinizden başlamalısınız. Şimdiye kadar bunun tam tersini yaptıysanız, sonuçların sizi mutlu etmediğini görür gibiyim. Artık kendinize bir şans verin. 7. Hislerinizi kullanmaya önce KENDİNİZDEN başlayın…”

Kitabı nerelerde mi bulabilirsiniz? Başta D&R olmak üzere, Kitapyurdu, Trendyol, Hepsiburada, Çiçeksepeti, İstanbul Tıp Kitabevi, kısaca kitap alabileceğiniz her yerde bulabiliyor, bittiyse sipariş verebiliyorsunuz.

Bu arada 7. Hissiniz İKNA, sadece ülkemizde değil; özellikle Avrupa’da, KKTC’de ve Türki Cumhuriyetlerde, ayrıca dünyanın farklı ülkelerinde de çok ilgi gören bir kitap.

Hadi, bir iyilik yapın kendinize…

Keyifli hafta sonları,
Ahmet Örs