İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Alper Toprak Avrupa’ya transfer oldu

Alper Toprak Avrupa'ya transfer oldu

İBRAHİM ETEM MENARİNİ’DEN AVRUPA’YA TRANSFER!

Türkiye’nin köklü ilaç firmalarından İbrahim Etem – Menarini’de 2017 yılından bu yana pazarlama müdürü olarak çalışan Alper Toprak, İtalya’nın en büyük ilaç firması Menarini İlaç’ın Genel Merkezi İtalya’ya transfer olarak terapötik alan müdürü görevini sürdürecek. Toprak, yeni görevlendirmeyle birlikte yöneticiliğini üstleneceği terapötik alanın operasyonel yönetiminden sorumlu olacak.

140 ülkede faaliyet gösteren Menarini İlaç’ın genel merkezine terapötik alan müdürü olarak atandığı için duyduğu heyecanı dile getiren Alper Toprak, “İbrahim Etem – Menarini olarak Türkiye’de yürüttüğümüz başarılı çalışmalar sayesinde bu sorumluluğa layık olmak benim için oldukça mutluluk verici. Pazarlama müdürü olarak görev yaptığım süre boyunca başarılı stratejileri hayata geçirmemize yardımcı olan ekip arkadaşlarıma ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de sorumluluğumun arttığı bilinciyle Türkiye’de gösterdiğim özverili çalışmaya yeni görevimde devam ettireceğim” dedi.

İlaç endüstrisindeki kariyerine 2005 yılında ürün tanıtım temsilcisi olarak başlayan Toprak’ın 2008 yılı itibariyle ürün müdürlüğü kariyeri başladı. Alper Toprak, İbrahim Etem – Menarini ailesine 2012 yılında ürün müdürü olarak katılmış, 2017 yılı itibariyle de pazarlama müdürlüğüne atanmıştı. Alper Toprak, bu süreçte Yeditepe Üniversitesi’ndeki MBA programını başarıyla tamamladı. Toprak bu atama ile Eylül ayından itibaren Menarini İlaç Terapötik Alan Müdürü pozisyonunu üstlendi.

İbrahim – Etem Menarini hakkında

1903 yılında Türkiye’nin ilk ilaç  firması olarak kurulan ve ilk günkü değerleriyle bu güne kadar gelen öncü kuruluş İbrahim Etem, 1886 yılında İtalya’da kurulan Menarini ilaç firması ile 2001 yılında güçlerini ve deneyimlerini birleştirmiştir.

Tarihimizden aldığımız güç ve tecrübeyi “insan için değer” üretmek vizyonu ile birleştirip yenilikçi ürün ve yaklaşımlarla çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Önceliğimiz; insanı merkeze koyarak mükemmel süreçler, çalışanlarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte katma değer üreten bir firma olmaktır.

Bu yaklaşımımız ile yüksek nitelikli ve güven duyulan yapımızı sürekli geliştirmeyi, çalışanlarımızın şirkete olan güvenini ve insanlar için ürettiğimiz ürün ve hizmetlerden memnuniyeti artırmayı hedefleriz.

İbrahim Etem – Menarini olarak hedeflerimize kararlı adımlarla ilerlerken;

Vizyonumuz, “insan için değer” üretmek,

Misyonumuz, “ülkemizin ilk ve köklü ilaç firması olarak; insana, yaşama ve geleceğe değer katmaktır.

Yorum yaz