İLAÇ ENDÜSTRİSİPAZARLAMA VE SATIŞ

Aslı Ekren, MSD Türkiye Hastane ve İmmünoloji İş Birimi Direktörü oldu

Aslı Ekren MSD Türkiye İş Birimi Direktörü oldu

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

MSD TÜRKİYE’DE YENİ ATAMA…

MSD Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. MSD Türkiye Hastane ve İmmünoloji İş Birimi Direktörü Aslı Ekren oldu.

Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Aslı Ekren, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme ve Ekonomi bölümlerinde çift anadal yaparak tamamladı. Profesyonel kariyerine 2007 yılında Roche İlaç’ta pazarlama yönetici adayı olarak başlayan Ekren, 2009 yılına kadar bu görevini Türkiye ve İsviçre’de sürdürdü. Ekren, 2009-2016 yılları arasında Roche Türkiye’de ürün müdürü olarak hematoloji iş biriminde; kıdemli ürün müdürü olarak onkoloji iş biriminde görev aldı.

2016 yılında Takeda İlaç’a gastroenteroloji iş birim müdürü olarak geçen ve bu birimin kurulması ve yönetilmesi görevini üstlenen Aslı Ekren, 2017 yılında gastroenteroloji iş birimi lideri olarak Takeda Türkiye Yönetim Ekibi’ne katıldı. Satış ve pazarlama sorumluluğunun yanı sıra Takeda–Shire birleşmesinin Türkiye operasyonunu da yönetti. 2017 yılında INSEAD – Liderlik Programı’na katıldı. Son olarak Janssen Türkiye’de pulmoner arteriyel hipertansiyon iş birim lideri ve liderlik ekibi üyesi olarak görev yapan Ekren, 2 Kasım 2020 tarihi itibariyle MSD Türkiye’deki yeni görevine başladı. Yeni dönemde liderlik takımının bir üyesi olarak MSD Türkiye Hastane ve İmmünoloji İş Birimi’ne liderlik edecek.

MSD hakkında

125 yılı aşkın süredir hayatları kurtarma ve iyileştirme misyonu ile dünyanın en zorlu hastalıkları için ilaçlar ve aşılar sunan MSD, yaşam için keşfediyor. MSD, merkezi Kenilworth, N.J, ABD’de bulunan Merck & Co, Inc.’in ticari adıdır. MSD, sağlığa erişimi artırmaya yönelik kararlılığını, gelişmiş kural, program ve iş birlikleri uygulamaları ile ortaya koymaktadır. Günümüzde MSD, Dünyada ilk sırada yer alan Ar-Ge odaklı biyofarmasötik şirket olmayı amaçlayarak Kanser, Enfeksiyon Hastalıkları, HIV gibi hastalıklar, aşılar ve hayvan sağlığı çalışmalarını içeren, insanların ve hayvanların hayatlarını tehdit eden hastalıkları önlemek ve tedavi etmek için araştırmalarda ön planda olmaya devam ediyor.

Yorum yaz