İLAÇ ENDÜSTRİSİPAZARLAMA VE SATIŞ

Rüya Koşkun, MSD Türkiye Diyabet ve Aşı İş Birimi Direktörü oldu

Rüya Koşkun, MSD Türkiye Diyabet ve Aşı İş Birimi Direktörü oldu

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

MSD TÜRKİYE’DE YENİ ATAMA

MSD Türkiye Kurumsal İletişim ve Koordinasyon Müdürü Rüya Koşkun, 1 Kasım 2020 tarihi itibarı ile MSD Türkiye Diyabet ve Aşı İş Birimi Direktörü olarak atandı

Rüya Koşkun, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Oxford Üniversitesi’nden Sosyoloji yüksek lisans diplomasını aldı. Kariyerine 2009 yılında yönetim danışmanlığı alanında araştırma analisti olarak başladı. Yüksek lisansını tamamladıktan sonra, 2011-2012 yılları arasında Nielsen İngiltere’de iş analisti olarak çalışan Koşkun, 2012 yılında Türkiye’ye dönerek Pfizer’da insan kaynakları, strateji – iş geliştirme ve pazarlama alanlarında çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 2015’te MSD Türkiye’ye immünoloji ürün müdürü olarak katılan Rüya Koşkun, Mayıs 2018’den bu yana koordinasyon müdürlüğü görevini yürütmekteydi. Ekim 2019 itibariyle kurumsal iletişim liderliği rolünü de üstlenen Rüya Koşkun, stratejik iletişim ve sosyal medya yönetimi süreçlerini yönetiyordu. Rüya Koşkun, liderlik takımının bir üyesi olarak MSD Türkiye Diyabet ve Aşı İş Birimi’ne liderlik edecek.

MSD hakkında

125 yılı aşkın süredir hayatları kurtarma ve iyileştirme misyonu ile dünyanın en zorlu hastalıkları için ilaçlar ve aşılar sunan MSD, yaşam için keşfediyor. MSD, merkezi Kenilworth, N.J, ABD’de bulunan Merck & Co, Inc.’in ticari adıdır. MSD, sağlığa erişimi artırmaya yönelik kararlılığını, gelişmiş kural, program ve iş birlikleri uygulamaları ile ortaya koymaktadır. Günümüzde MSD, Dünyada ilk sırada yer alan Ar-Ge odaklı biyofarmasötik şirket olmayı amaçlayarak Kanser, Enfeksiyon Hastalıkları, HIV gibi hastalıklar, aşılar ve hayvan sağlığı çalışmalarını içeren, insanların ve hayvanların hayatlarını tehdit eden hastalıkları önlemek ve tedavi etmek için araştırmalarda ön planda olmaya devam ediyor.

Yorum yaz