AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞISAĞLIKYAŞAM

Ağız hijyeni Covid-19 enfeksiyon riskini de azaltıyor

Ağız hijyeni Covid-19 enfeksiyon riskini de azaltıyor

GARGARA VE DİŞ MACUNUYLA AĞIZ HİJYENİNİZİ DESTEKLEYİN…

Ağız boşluğu yani dil, ağız içi ve tükürük, vücudun patojenlerle ilk karşılaşma noktalarından biri. Bakteriler ve virüsler ağızda kolonize olup tükürük yollarıyla alt solunum yollarına ulaşıp burada daha kötü bir enfeksiyona neden olabilir. Bu nedenle ağız hijyeni çok önemli.

Günlük olarak gargara kullanımı ağız hijyenini artırdığı gibi virüslerden korunmada da etkili. Yapılan bir klinik çalışmada ağız hijyeni ile Covid-19 ve SARS enfeksiyonları arasında bir ilişki olup olmadığına bakılmış ve ağız hijyeninin artırılmasının ağız içerisindeki virüs yoğunluğunu azaltabileceği yönünde görüş bildirilmiştir.

Ağız hijyeni Covid-19 enfeksiyon riskini de azaltıyor
Ağız hijyeni Covid-19 enfeksiyon riskini de azaltıyor

Ağız hiyjenini sağlamada altın standart; klorheksidin

Her gün evden çıkmadan önce Eludril Care Gargara kullanarak ağız hijyeninizi destekleyebilirsiniz. Ferahlatıcı ve rahatlatıcı tadıyla diğer ağız bakım ürünlerinden ayrışan Eludril Care Gargara, gençler ve yetişkinlerin yanı sıra çocukların kullanımına da uygun.

Farklı ihtiyaçlar için kullanım konforu yüksek Elgydium diş macunları ise, günlük kullanımda inatçı lekeler için whitening, hassas diş etleri için ilk kullanımda rahatlama sağlayan gums ve plak oluşumunu önlemek için antiplaque çeşitleriyle, hem yetişkinler hem de birbirinden farklı tatlarıyla 2 yaşından itibaren tüm çocuklar için kullanım kolaylığı sağlıyor.

Ağız hijyeni Covid-19 enfeksiyon riskini de azaltıyor
Ağız hijyeni Covid-19 enfeksiyon riskini de azaltıyor
Pierre Fabre hakkında

Vizyon sahibi bir eczacı botanikçi ve tutku dolu bir girişimci olan Mösyö Pierre Fabre’nin, 1951 yılında kurduğu eczane, bugün Onkoloji, Kadın Sağlığı, Üroloji, Tüketici Sağlığı ve Dermokozmetik alanlarında faaliyet gösteren, uluslararası şirketler grubuna dönüşmüştür. Pierre Fabre Laboratuvarları, Avrupa’nın en büyük ikinci bağımsız özel ilaç laboratuvarı olarak hizmet vermektedir. Ürünlerini geliştirirken doğanın sunduklarını kullanan gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile geniş kapsamlı sosyal sorumluluk projelerinde kullanan grubun bu çalışmaları, Eccocert tarafından Mükemmel sertifikası ile derecelendirilmiştir. Köklerinden ve değerlerinden hiç kopmadan dünyaya açılan Pierre Fabre Grubu, gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile özellikle Afrika ve Uzakdoğu’daki projelerde insanlara sağlık götürmek için ayırır. Grup, her yıl elde ettiği karın anlamlı bir kısmını, Onkoloji ve Dermatoloji alanlarında yürütmekte olduğu Ar&Ge çalışmalarına aktarmaktadır. Pierre Fabre; her türlü güzelliğin öncelikle sağlıktan geçmesi gerektiğinin bilinciyle hareket eder; bunun yanında botanikçi kimliği sayesinde ürünlerini en doğal yöntemlerle geliştirir.

Yorum yaz