YAŞAM

Philips’ten akıllı tıraş makinesi

Her gün yaşamları iyileştiren firma, 5000 serisi ile tarz sahibi erkeklerin sakal traş keyfine hassas ve güçlü bir çözüm sunuyor.

S5000 Skin IQ

Philips 5000 Serisi, çığır açan bıçak teknolojisi ile her hareketle daha fazla kıl keserek güçlü bir tıraş sunar. Gelişmiş SkinIQ teknolojisiyle donatılmış bu tıraş makinesi, cilde karşı hassas ve güçlü tıraş sunarken cildinizin daha fazla rahat etmesi için kıl kalınlığınızı algılayıp uyum sağlar.

Türkiye’de 90 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, 5000 serisi ile tarz sahibi erkeklerin sakal bakımına hassas ve güçlü bir çözüm sunuyor; keyifli tıraş sağlıyor.

Philips 5000 serisi her kullanımda güçlü performans sağlarken makinenizin esnek başlıkları yüz kıvrımlarınıza uyum gösterir, tarzınıza göre hassas ve etkili kesim imkanı sunar. SkinIQ teknolojisi zahmetsiz kesim için sakalınıza uyum gösterecek şekilde tasarlanmıştır.

Kolayca temizlenmesi için tek dokunuşla açılan ve ıslak, kuru, hatta duşun altında tıraş deneyimi sunan Philips 5000 serisi tamamen şarj edildiğinde 60 dakikaya kadar kablosuz tıraş özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Cilde karşı hassas, güçlü tıraş!

Philips 5000 serisinin SteelPrecision bıçakları dakikada 90.000 kesme işlemi ile yakın tıraş yaparak her harekette daha fazla kıl keser. Akıllı güç sensörü saniyede 125 kez kıl yoğunluğunu okur, zahmetsiz ve hassas bir tıraş için kesme gücünü otomatik olarak ayarlar.

Tam olarak esneyebilen ve 360° dönerek yüz kıvrımlarına uyum sağlayan başlıklar, optimum cilt teması ile eksiksiz ve rahat bir tıraş deneyimi sağlar. Başlıklarının yeni şekli hassasiyet için geliştirilmiştir. Ayrıca kılları daha etkili bir kesme konumuna getirecek şekilde tasarlanmıştır.

Philips 5000 serisi ıslak ve kuru uygulama imkanı, hassas düzeltici, led ekran, hızlı şarj ve cildinize karşı hassas, güçlü özellikleriyle erkek bakımının en önemli yardımcısı olmaya aday…

Philips 5000 serisi S5585/35 ürünü, 999.99TL önerilen perakende fiyatı ile satışa sunuluyor.

Her gün yaşamları iyileştiren Philips, 5000 serisi ile tarz sahibi erkeklerin sakal traş keyfine hassas ve güçlü bir çözüm sunuyor.

Royal Philips hakkında:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların yaşamlarını iyileştirmeye kendini adamış, sağlıklı yaşam ve korunmadan teşhis, tedavi ve evde bakıma kadar her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips entegre çözümler sunmak için ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Philips, tanısal görüntüleme, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra sağlıklı yaşam ve evde bakım alanlarında pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 81 bin kişiyi istihdam eden Philips, sağlık teknolojileri alanında 2019 yılında 19,5 milyar avro satış geliri elde etmiştir.

Yorum yaz