TEKNOLOJİYENİ ÜRÜNLER

Monster Notebook’tan sürpriz sömestir kampanyası!

Monster Notebook’tan sürpriz sömestir kampanyası!

SEÇİLİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM! 

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren teknoloji markası Monster Notebook, yeni yılda da yüksek performanstan taviz vermek istemeyen oyun ve teknoloji tutkunları için %10 indirim kampanyası başlattı.

Türkiye’nin müşteri mennuniyet skoru en yüksek bilgisayar markası Monster Notebook, Tulpar, Semruk, Huma ve Markut serisi modelleri kapsayan sömestir kampanyası ile web sitesinden satın alınacak ürünlerde %10 indirim uyguluyor.

Stoklarla sınırlı kampanyadan faydalanmak için satın alımlarınızı Monster Notebook web sitesi üzerinden yapmanız gerekiyor. Markanın yüksek performanslı notebooklar alanında fark yaratan ürün ve hizmetleri hakkında bilgi almak için ise Monster Notebook dijital mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Dijital mağaza haftanın her günü 09:00-20:00 saatleri arasında web sitesinde hizmet veriyor. Kullanıcılar, herhangi bir randevu sistemine tabii olmadan, web sitesi üzerinden diledikleri satış temsilcisi ile anında ve birebir görüntülü video bağlantısı yapabiliyor, merak ettikleri cihazları online olarak inceleyebiliyor ve sorularını uzman teknik ekibe sorabiliyor.

Yorum yaz