İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Çağrı Maraşlı, Bayer Genel Tedaviler Satış ve Pazarlama Müdürü oldu.

Bayer Farma/Genel Tedaviler Bölümünde İş Birimi Lideri olarak çalışmakta olan Çağrı Maraşlı Bayer Farma Satış Lideri oldu.  Çağrı Maraşlı Başkent Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliğinden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesinde İşletme Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. 2005 yılından bu yana Farma ve Medikal Cihaz alanlarında satış, pazarlama ve iş geliştirme konularında uzmanlaşan Maraşlı, son 10 yıldır Bayer Farma bünyesinde yurt içi ve yurt dışında farklı pozisyonlarda görev aldı. Maraşlı, Farma Türkiye ve İran Ülke Grubu Başkanı, Per Edlund’a karşı sorumlu olacak.

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

BAYER TÜRK’TE ATAMA

Bayer Türk Farma/Genel Tedaviler Bölümü’nde iş operasyonları müdürü olarak görev yapan Çağrı Maraşlı, Bayer Türk Genel Tedaviler Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı.

1 Aralık tarihi itibarıyla yeni görevine başlayan Maraşlı, Başkent Üniversitesi Medikal Mühendislik Bölümü’nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı. Maraşlı 15 yıllık sektör deneyiminin yanı sıra 8 yıldır Bayer’e katkı sağlıyor.

Yorum yaz