YAŞAM

Bakterilerin yüzde 99.99’unu öldürüyor!

Kärcher, SC3 EasyFix buharlı temizlik makinesi ile kesintisiz temizlik sağlıyor olmasıyla yeni nesil temizliğin olmazsa olmazı haline geldi.

Kärcher, buharın gücüyle evinde güvenilir hijyen isteyenlerin gözdesi oldu…

Pandemi döneminde kış aylarının gelmesiyle evlerde hijyen konusu daha da önem kazandı. Buharlı temizlik makineleri de evlerinin her köşesinde güvenilir hijyen sağlamak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher’in SC3 EasyFix buharlı temizlik makinesi de hem hızı hem de kesintisiz temizlik sağlamasıyla, yeni nesil temizlik anlayışının vazgeçilmezi oldu. Üstelik mükemmel performansı sayesinde bakterilerin yüzde 99.99’unu öldürüyor.

Evlerde hijyen konusu her geçen gün daha da önem kazanıyor. Buharlı temizlik makineleri de evlerinin her köşesinde güvenilir hijyen sağlamak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, SC3 EasyFix buharlı temizlik makinesi ile hem hızlı olması, hem suyu 30 saniyede ısıtması, hem de sürekli doldurulabilen su haznesi ile kesintisiz temizlik sağlıyor olmasıyla yeni nesil temizliğin olmazsa olmazı haline geldi.

Kirlenen bezi dokunmadan değiştirmek mümkün

Evin her köşesini en sağlıklı şekilde dezenfekte etme imkanı sunan SC 3 EasyFix, geniş aksesuarları sayesinde fayansları, setüstü ocakları, aspiratörleri ve hatta en küçük boşlukları bile hijyenik olarak temizliyor. SC 3 EasyFix buharlı temizlik makinesinin kireç çözme kartuşu kullanılacak suyun kireçssiz hale gelmesini sağlayarak cihazın ömrünü de uzatıyor.

Ergonomik zemin aparatı ve mükemmel temizlik için sabitlenmiş aksesuar teknolojisiyle donatılmış olan Kärcher SC3 EasyFix buharlı temizlik makinesi ayrıca  hızlı bez değiştirme sistemi ile mikrofiber zemin bezinin zemin aparatına kolaylıkla takılmasını sağlıyor. Üstelik kirlenen bezin temassız şekilde çıkartılabilmesine olanak sağlayan teknolojisiyle de olağanüstü kolaylık sağlıyor. İki aşamalı buhar düzeneği sayesinde yüzeyler ve lekelere yönelik mükemmel sonuçlar sağlayan SC3 EasyFix mükemmel performansı sayesinde bakterilerin yüzde 99.99’unu da öldürüyor.

Kärcher, SC3 EasyFix buharlı temizlik makinesi ile kesintisiz temizlik sağlıyor olmasıyla yeni nesil temizliğin olmazsa olmazı haline geldi.

Kärcher hakkında

1935 yılında Almanya’da Alfred Kärcher tarafından kurulan KÄRCHER, temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra temizlik kimyasalları ve deterjanları üreten bir sanayi devidir. Kullanıcılarına 67 ülkede, 110 şirketi, 12 bini aşkın çalışanı ile KÄRCHER, bugün tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır. Ürün geliştirmeden ambalajlamaya, üretim faktörlerinden çevreye kadar sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimseyen KÄRCHER, bu çerçevede tüm ürünlerinde enerji verimliliğine, daha az plastik veya alüminyum kullanımına önem vermektedir. Özellikle profesyonel segmentteki ürünleri daha az su ve elektrik tüketimi, daha az atık su üretimi, daha sessiz çalışma gibi özelliklere sahip KÄRCHER’in yüksek verimli, uygulamaya özel ve çevre dostu deterjanları ise biyolojik olarak parçalanarak atık su kirliliğini azaltmaktadır.

Yorum yaz