SOSYAL SORUMLULUKSTK

İEİS’ten eğitime anlamlı destek!

Marmara Tıp 75 öğrencisine tablet bağışında bulunan İEİS, şimdi de Marmara Eczacılık Fakültesi’ne 15 adet tablet bilgisayar desteği sundu.

İEİS’ten Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerine uzaktan eğitim desteği!

İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası (İEİS), 1964 yılından bu yana Türkiye ilaç endüstrisinin gelişimi ve ekonomiye katkısı için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, eğitimi ve toplum sağlığını gözeten yaklaşımları da faaliyetlerinin merkezine koyuyor. İlaç endüstrisinin öncü kuruluşu İEİS bu bağlamda sosyal sorumluluk alanındaki projelerine bir yenisini daha ekledi ve pandemi sürecinde uzaktan eğitime devam eden öğrencilere destek olmaya başladı. Bu kapsamda son olarak Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerine tablet bilgisayar bağışında bulundu.  

Türkiye ilaç endüstrisinin güçlü, bağımsız, küresel bir ilaç üreticisi ve ihracatçısı konumuna gelmesi yönündeki çalışmalarını halihazırda 55 üyesi ile devam ettiren İEİS, sosyal sorumluluk alanında da önemli çalışmalara imza atıyor. Geçtiğimiz dönemde Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören 75 öğrenciye tablet bilgisayar bağışında bulunan İEİS, şimdi de Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne 15 adet tablet bilgisayar desteği sundu. Tabletler, Eczacılık Fakültesi Dekanlığı tarafından öğrencilere teslim edildi.

 

Yorum yaz