İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Sanofi, 3. kez dünyada ve Türkiye’de ‘En İyi İşveren’ seçildi!

Sanofi Türkiye, çeşitli alanlardaki yenilikçi ve başarılı İK uygulamaları ile "En İyi İşveren" ödülünün sahibi oldu.

Sanofi, 3. Kez Dünyada ve Türkiye’de ‘En İyi İşveren’ seçildi!

Sanofi, globalde ve Türkiye’de çalışan gelişimindeki yeni nesil İK uygulamalarıyla Top Employers Enstitüsü tarafından üst üste 3. kez “En İyi İşveren” sertifikası ile ödüllendirildi.

Sanofi, hem global hem de Türkiye’de Top Employers Enstitüsü tarafından bu yıl da dünya çapında iyi İK politikaları ve uygulamaları ile tanınan 16 En İyi İşverenden biri seçildi. Şirket bununla birlikte bu ödülü üst üste 3. kez kazanmış oldu. Her yıl düzenlenen ve dünyanın lider şirketlerinin dahil edildiği değerlendirmede Sanofi Türkiye, İnsan Stratejisi, Çalışma Ortamı, Yetenek Kazanımı, Öğrenme, Refah, ve Çeşitlilik ve Kapsayıcılık gibi alanlardaki yenilikçi ve başarılı İK uygulamaları ile “En İyi İşveren” ödülünün sahibi oldu.

En önemli önceliklerinden birinin, sektöründe lider olan bir firma olarak insan kaynakları uygulamalarında da lider konuma gelmek olduğunu ve bunu yaparken de çalışanlarını merkezde tutarak sağlıklı bir çalışma ortamı yaratmayı hedeflediklerini belirten Sanofi Türkiye Levant ve İran İnsan Kaynakları Direktörü Senem Korol şunları kaydetti; “Globalde ve Türkiye’de 3. kez üst üste ‘En İyi İşveren’ sertifikası ile ödüllendirilmek bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olmakla birlikte aynı zamanda büyük bir gurur. Sanofi, yenilikçi, teknoloji ve global trendlere ayak uyduran bir şirket haline dönüşüm yolunda pek çok süreci yıllar içerisinde arka arkaya hayata geçirdi. Her yıl düzenlenen ve dünyanın lider şirketlerinin dahil edildiği değerlendirmede; yetenek stratejisi, öğrenim ve gelişim imkanları, performans yönetimi, liderlik gelişimi, ücretlendirme ve yan haklar, kurum kültürü gibi alanlardaki yenilikçi ve başarılı İK uygulamalarımız ile bu unvanı elde ettik.”

Güçlü kurum kültürünün çalışanlar tarafından sahiplenilmesinin öneminde vurgu yapan Korol; “Gurur duyduğumuz bu başarımızın arkasında elbette ki çalışanlarımızın desteği mevcut. Hep birlikte elde ettiğimiz bu başarı için çalışanlarımızı kutluyorum. Sanofi Türkiye olarak, fark yaratan yeniliklerle sınırları zorlamaya devam edeceğiz” dedi.

Sanofi hakkında

İnsan hayatına güç katmaya adanmış, küresel bir biyoteknolojik ilaç şirketiyiz. Aşılarla hastalıkları önler, sağlık sorunları için yenilikçi tedaviler sunar, nadir hastalıklarla mücadele edenlerin de, kronik rahatsızlıkları olan milyonlarca insanın da yanında yer alırız. Dünyada 100 ülkede, 100 bini aşan çalışanımızla bilimsel yenilikleri tedavi çözümlerine dönüştürmek ve sağlığa erişimi geliştirmek için çalışırız. Sanofi, Paris (EURONEXT: SAN) ve New York (NYSE: SNY) borsalarında işlem görmektedir. Detaylı bilgi için: www.sanofi.com.tr

Yorum yaz