BANKACILIK & SİGORTACILIKİŞ DÜNYASI

HSBC Türkiye’de Üst Düzey Atama!

HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık Ülke Grup Başkanlığı’nı yürüten Caner Işlak, Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

HSBC Türkiye’de Üst Düzey Atama

Caner Işlak, HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

1999 yılından bu yana HSBC Türkiye’de çeşitli üst düzey roller üstlenen ve 2019 yılından bu yana HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık Ülke Grup Başkanlığı’nı yürüten Caner Işlak, HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Işlak, kurumsal bankacılık alanında büyük kurumsal şirketlere yapılandırılmış finansman, yatırım bankacılığı, nakit yönetimi, dış ticaret ve sigorta alanında sağlanan hizmetleri yürütecek.

Caner Işlak kimdir?

HSBC Türkiye’de kurumsal bankacılık ve yatırım bankacılığı alanında 1999 yılından bu yana farklı görevler üstlenen Işlak, 1999-2010 yılları arasında kurumsal bankacılık kıdemli müşteri ilişkileri yöneticisi, 2010-2016 yılları arasında yapılandırılmış bankacılık ve gayrimenkul finansmanı grup başkanı olarak çalıştı. 2014-2017 yılları arasında HSBC Türkiye Genel Müdürlük Kurumsal Merkez Grup Başkanlığı görevini yürüten Işlak, 2017-2019 yılları arasında HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık Bölgesel Grup Başkanı görevini üstlendi. Işlak, 2019-2021 yılları arasında ise HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık Ülke Grup Başkanı olarak çalıştı. Mart 2021 itibarıyla HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Işlak, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği mezunu.

Yorum yaz