İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Bayer Tüketici Sağlığı’nda üst düzey atama!

Bayer Tüketici Sağlığı Satış Direktörü pozisyonuna 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Sercan Yayla atandı. 2019 yılından bu yana Bayer Tüketici Sağlığı bünyesinde farklı birimlerde üst düzey yöneticilik yapan Sercan Yayla, 1 Temmuz 2021 itibarıyla Bayer Tüketici Sağlığı Satış Direktörlüğü görevine getirildi.

Şirket içerisinde Ticari Pazarlama ve Satış İnovasyonu Direktörlüğü‘nün ardından Eczane Kanalı Satış Müdürü olarak görev yapan Yayla, yeni görevinde marka stratejisine uygun, müşteri odaklı satış planının oluşturulmasından sorumlu olan Satış Departmanı‘na liderlik edecek.

Sercan Yayla, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra eğitimine Bilgi Üniversitesi Finans Yüksek Linsansı ile devam etmiştir. 2006 yılında profesyonel hayatına başlayan Yayla, yurt dışı çalışma tecrübelerinin yanı sıra GlaxoSmithKline, SC Johnson gibi şirketlerde kariyerini sürdürdü. 2019 yılından bu yana ise sektör deneyimleriyle Bayer Tüketici Sağlığı‘na değer katmaya devam ediyor.

Yorum yaz