FARKINDALIKGÖZ SAĞLIĞIİLAÇ ENDÜSTRİSİSOSYAL MEDYASOSYAL SORUMLULUKTIBBİ CİHAZ

Göz sağlığına dair tüm bilgiler için Alcon Türkiye sosyal medyada!

Alcon, Türkiye’de göz sağlığı alanındaki gelişmeler, nitelikli bilgi ve haberler ile Alcon’un yeniliklerinin yer alacağı, sosyal medya hesaplarını açtı.
Göz sağlığı alanında dünyanın önde gelen şirketi Alcon, Türkiye’de göz sağlığına dair başvuru kaynağı olacak ve her türlü nitelikli bilgi ile haberin yer alacağı sosyal medya hesaplarını açtı.

İnsanların daha iyi görmesine yardımcı olan ve yaşam kalitesini yükselten yenilikçi ürünler sunan Alcon, Türkiye’de göz sağlığı alanındaki gelişmeler, nitelikli bilgi ve haberler ile Alcon’un yeniliklerinin yer alacağı, sosyal medya hesaplarını açtı. Alcon, dünyada göz sağlığının her aşamasında öncülük yaptığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, toplumda göz sağlığı alanında farkındalığa katkı yapacak ve küresel uzmanlığını kamuoyuyla paylaşacağı Facebook ve Instagram hesapları artık aktif.

Kullanımı kolay, erişilebilir, interaktif yaklaşım

Dijital çalışmaları ve projeleriyle de ödüllere layık görülen şirket, kullanımı kolay, erişilebilir, interaktif ve karşılıklı iletişime dayanan bir yaklaşımla göz sağlığına dair doğru bilinen yanlışları, göz sağlığına dair trendler ve gündemdeki konuları da gündeme taşımayı hedefliyor.

Alcon Türkiye’nin iyileştirilmiş görme yeteneği, konforlu kullanım, oküler sağlık ve kullanım kolaylığına yönelik insanların bilgiye kolay ulaşmalarını sağlayacak Facebook ve Instagram hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

MyAlcon Türkiye: https://www.facebook.com/MyAlcon-T%C3%BCrkiye-106176415117466/

MyAlcon Türkiye: https://www.instagram.com/myalconturkiye/

Yorum yaz