ETKİNLİKFİTOTERAPİİLAÇ ENDÜSTRİSİİŞ DÜNYASIÖDÜLLER

AlchemLife’a Avrupa’dan “En İyi AR-GE ve İnovasyon Ödülü!”

AlchemLife, patentli formülasyona sahip olan Phytorelief® pastilleriyle İspanya’da En İyi AR-GE ve İnovasyon Ödülü’nün sahibi oldu. AlchemLife'ın CEO'su Recai Özbir, ödülü İspanya Sağlık Bakanı’nın elinden teslim aldı. Özbir; “Hastalıklara sebep olan mikroorganizmalara karşı savunma kabiliyetimiz; vücudumuzun tehditler karşısındaki bağışıklık tepkisinin, bir dizi mekanik ve enzimatik cevaplarına bağlıdır. Bu sebeple vücudumuzun ilk savunma bölgesi olan ağız ve boğaz hattını lokal olarak korumak büyük önem taşıyor. Bu ödül bizim için; AlchemLife'ın bilimi ve doğayı bir araya getirme misyonunun tanınmasıdır” şeklinde konuştu.  
Bilimsel fitoterapide dünya liderlerinden olan Alchemlife, bağışıklık ve solunum sistemini güçlendiren gıda takviyelerinde “En İyi Ar-Ge ve İnovasyon”dalında A-TU-SALUD Ödülü’ne layık görüldü.

AlchemLife, son 20 yılda İsviçre ve İtalya’da geliştirdiği PhytoAdvance teknolojisiyle üretilen ve klinik etkinliği ispatlanan fitoterapötik ürünlerle gıda takviyeleri pazarında liderliğini sürdürüyor.

AlchemLife, patentli formülasyona sahip olan Phytorelief® pastilleriyle İspanya’da En İyi AR-GE ve İnovasyon Ödülü’nün sahibi oldu. AlchemLife’ın CEO’su Recai Özbir, ödülü İspanya Sağlık Bakanı’nın elinden teslim aldı. Özbir; “Hastalıklara sebep olan mikroorganizmalara karşı savunma kabiliyetimiz; vücudumuzun tehditler karşısındaki bağışıklık tepkisinin, bir dizi mekanik ve enzimatik cevaplarına bağlıdır. Bu sebeple vücudumuzun ilk savunma bölgesi olan ağız ve boğaz hattını lokal olarak korumak büyük önem taşıyor. Bu ödül bizim için; AlchemLife’ın bilimi ve doğayı bir araya getirme misyonunun tanınmasıdır” şeklinde konuştu.

Yorum yaz