ETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Felis Ödülleri’nden Bayer’e tam 22 ödül!

Reklam ve pazarlama endüstrisinde hayata geçirilen çalışmalardaki etkili yaratıcılığı değerlendiren Felis Ödülleri’nde Bayer; Bepanthol, Redoxon ve Supradyn markalarıyla biri Büyük Ödül olmak üzere tam 22 ödül kazandı.

Kapital Medya tarafından bu sene on altıncısı düzenlenen Felis Ödülleri’nin sonuçları açıklandı. Felis Ödülleri 2021’de Bayer; Bepanthol’un “Eller Eller Kampanyası”, “Bepanthol Baby ile Pişiği Bekleme, Önle!”, “Bepanthol Cilt Bakım Kremi Radyo Reklamı”, “Atopik Cilt ve Psikososyal Yükü”, Redoxon’un “Gerisi Çözülür Kampanyası”, “Kırmızı Oda’da Gerisi Çözülür”, “Turuncu Oda” ve Supradyn’in “Supradyn Energy Focus’la Her Döneme Hazır Ol! Basketbolun Yaşam Enerjisi Sponsoru” projeleriyle 1 Büyük Ödül, 6 Felis ve 15 Başarı ödülü kazanarak büyük başarı sağladı.

Sağlık İletişimi Büyük Ödülü’nü Bepanthol “Eller Eller” Kampanyası Kazandı

Bepanthol, Redoxon ve Supradyn markaları Sağlık İletişimi Bölümü’ne 11 ödül ile damga vurdu. Sağlık İletişimi Kampanyası kategorisinde, “Eller Eller” projesi ile öne çıkan Bepanthol, Sağlık İletişimi Büyük Ödülü’nü kazandı. Yine aynı kampanya Dijital ve Mobil, Entegre Kampanyalar, Medya, Markalı İçerik ve Eğlence bölümlerinde de ödüle layık görüldü.

Yorum yaz