İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLER

Alzheimer’in Sesi ve Abdi İbrahim’e Prida getiren yolculuğu!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri; yeni sayısı “Ödüller” dosyasında Abdi İbrahim Kıdemli Ürün Müdürü Necdet Bayrak’ı konuk etti. Necdet Bayrak ile Alzheimer'in Sesi ve Prida ödülü hakkında yapılan röportajın satır başları
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve kendi alanında çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri; yeni sayısı “Ödüller” dosyasında Abdi İbrahim Kıdemli Ürün Müdürü Necdet Bayrak’ı konuk etti. Necdet Bayrak ile Alzheimer’in Sesi ve Prida ödülü hakkında yapılan röportajın satır başları şöyle:

“Bildiğiniz gibi Alzheimer hastalığı en az 2 kişilik bir hastalık, hasta ile birlikte yakını da bu zorlu yolculukta epeyce yıpranmakta. Fikir ilk olarak hekim, hasta ve hasta yakını ihtiyaçlarını sorgulamamız ve anlamaya çalışmamız sonrası gündeme geldi.”
“Uygulamayı ortaya koyarken en önemli konu basit ve kullanıcı dostu olmasıydı, kullanıcıların çoğunun yaşlı ya da orta yaşta olacak olması, basit ve kolay bir menü gerektiğini ortaya çıkardı. Uzun uzun videolar yerine kısa özet videoların olması kullanıcıların daha da ilgisini çekeceğini bizlere gösterdi ki tahmin ettiğimiz gibi de oldu. Alanında uzman fikir liderlerinin kitaplar yazılabilecek bilgileri iki üç dakikaya sığdırabilme yetenekleri da ayrıca takdire şayan bir konu oldu.”
“Sürecin en başından itibaren Türkiye Alzheimer Derneği’nin değerli üyeleri ile görüşmeler yaptık ve hem içgörülerini aldık, hem de ne yapmak istediğimizi kendilerine aktardık. Şimdiye kadar çektiğimiz videolarda yer alan tüm isimler Türkiye’de Alzheimer dendiğinde ilk akla gelen isimler oldu, bundan sonraki süreçte de farklı fikir liderlerimizin görüşlerini almaya ve halkımızı bu hastalık konusunda bilinçlendirmeye devam edeceğiz”

Alzheimer’in Sesi ve Prida röportajının tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri’nin linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz