FARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİKİTAPSOSYAL SORUMLULUK

Nobel İlaç’ın “Pandemi Anıları” projesi Fikir Liderleri Dergisi’nde!..

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında ilaç endüstrisinde sergilenen katma değeri yüksek, iyi farkındalık projelerini de sayfalarına taşıdı. Nobel İlaç'ın “Pandemi Anıları” projesi de bunlardan birisi ve toplumumuzda çok önemli bir misyona hizmet eden, önemli bir proje. Nobel İlaç  MSS Tanıtım Müdürü Kemal Özkan ile “Pandemi Anıları” projesini her yönüyle, etraflıca konuştuğumuz röportajımızdan satır başları
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında ilaç endüstrisinde sergilenen katma değeri yüksek, iyi farkındalık projelerini de sayfalarına taşıdı. Nobel İlaç‘ın “Pandemi Anıları” projesi de bunlardan birisi ve toplumumuzda çok önemli bir misyona hizmet eden, önemli bir proje. Nobel İlaç  MSS Tanıtım Müdürü Kemal Özkan ile “Pandemi Anıları” projesini her yönüyle, etraflıca konuştuğumuz röportajımızdan satır başları şöyle:

“Görsel ve yazılı basında hala bilgi akışı vardı. Her gün yeni haberler çıkıyor, yeni bilgiler akıyordu. Hatırlayın, filyasyon nedir, entübe etmek, ekstübe etmek… Bunları yeni yeni duyuyorduk. Yoğun bakımda yatak kalmadı haberleri akıyordu.  Ama akış tek taraflı ilerliyordu.”
“Tüm sağlık çalışanlarını dinlemek, geleceğe bir not bırakmak ve bir sosyal arşiv yaratmak istedik. Pandemi ile birlikte gözlerin en fazla üzerlerine çevrildiği branşlardan biri olan yoğun bakım uzmanları ile yollarımız kesişti. Türk Yoğun Bakım Uzmanları Derneği Başkanı, Değerli Hocamız Doç. Dr. Melda Türkoğlu’na fikrimizi açtığımızda onların da dernek olarak böyle bir düşünceleri olduğunu öğrendik ve güçlü bir birliktelik doğdu.”
“İnsanoğlu, adaptasyonu en yüksek varlık. 2 yıl önce pandeminin ne demek olduğunu bilmiyorduk. Poşetleri yıkadık, maskeli yaşama alıştık, aşılarımızı olduk, korunduk, zaman zaman boş verdik. 1 yıl sonra da muhtemelen bu yaşananları unutacağız. “Pandemi Anıları” yaşayan bir proje olarak devam edecek, anıları biriktireceğiz.”

Nobel İlaç MSS Tanıtım Müdürü Kemal Özkan ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızın ve Fikir Liderleri Dergisi‘nin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz