ETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLER

Polifarma’ya Altın Havan’dan Ödül!..

1988 yılından bu yana ilaç sektöründe profesyonel olarak çalıştığını söyleyen Kumrulu, genç bir mühendis olarak eğitiminin ardından kariyerini sadece insan değil tüm canlıların hayatını kurtarmaya, hastalara şifa dağıtmak ve en önemlisi de ilaçta dışa bağımlılığı azaltarak ülkesine hizmet etmek için bu yöne çevirdiğini anlattı. Türkiye’nin eğitimli kadınlarının ülkemizi daha da ileriye taşıyacağına olan inancını paylaşan Kumrulu, “Bir toplumun geleceğinin ancak eğitimle değişebileceğinin bilincinde sorumlu bir lider olarak, eğitimi destekliyor; bunun için çaba sarf ediyorum. Bir toplumda eğitimli kadınların sayısı ne kadar artarsa o toplum da o kadar güçlü, o kadar mutlu, o kadar sağlıklı olur. Bu ülkenin kadınlarına inanıyorum” dedi.
Türkiye sağlık sektöründe 35 yıldır üretim yapan yerli ve milli ilaç şirketi Polifarma, 11. Altın Havan Ödülleri’nde Türk Eğitim Derneği iş birliğiyle hayata geçirdiği Ecz. Necdet Nuri Kumrulu Burs Fonu ile Altın Havan kazandı.

Yüzde 100 yerli sermayeli Polifarma İlaç, Eczacı Dergisi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Altın Havan Ödülleri’nde “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde ödüle layık görüldü. Türk Eğitim Derneği iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz Ecz. Necdet Nuri Kumrulu Burs Fonu ile ödül almaktan büyük mutluluk duyuyoruz diyen Polifarma Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vildan Kumrulu, Polifarma olarak sadece sağlık alanında değil hayatı daha yaşanabilir kılmak için eğitimden spora, çevreden toplumsal konulara birçok alanda proje üzerine çalıştıklarının altını çizdi.

Burs fonuyla eğitime ve bilimin geleceğine katkı sağlıyoruz

Geçtiğimiz yıl da Altın Havan’da Sürekli Ayaktan Periton Diyaliz cihazı ile “İlaç Dışı İnovasyon” ödülü aldıklarını hatırlatan Kumrulu, “Üretmek DNA’mızda var. Ecz. Necdet Nuri Kumrulu burs fonuyla eğitime ve bilimin geleceğine katkı sağlıyoruz. Üniversitelerin eczacılık fakültelerinde eğitim gören öğrencilere maddi destek sağlıyor, ülkemizi daha iyi yerlere getirecek olan gençlerimizi destekliyoruz” dedi.

Yorum yaz