FARKINDALIKFİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİİŞ DÜNYASIKİŞİSEL GELİŞİMMESLEKİ GELİŞİMSAĞLIKLI YAŞAM

Konfor alanından çıkmak mı zor; orada kalmak mı?..

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi yeni sayısında; profesyonel koç Berrin Demirezer’in; Öğretim Görevlisi ve Key Note Speaker Emre Başkan’ın yaptığı bir TedX konuşmasından yola yola çıkarak düşünsel “Konfor Alanı” yolculuğunda Emre Başkan ile yaptığı keyfli röportaja yer verdi. Konfor alanında kalmak mı; çıkmak mı zor?..
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve kendi alanında çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi yeni sayısında; profesyonel koç Berrin Demirezer’in; Öğretim Görevlisi ve Key Note Speaker Emre Başkan’ın yaptığı bir TedX konuşmasından yola yola çıkarak düşünsel “Konfor Alanı” yolculuğunda Emre Başkan ile yaptığı keyifli röportaja yer verdi.

Konfor alanından çıkmak mı; orada kalmak mı zor?..

Röportajımızın sayfalarını buradan sizlerle olduğu gibi paylaşıyoruz ve keyifli okumalar diliyoruz. Aşağıdaki pdf sayfalarının üstüne geldiğinizde altta çıkan çubuktaki oklardan sayfaları çevirebilirsiniz.

FL_05_Yüksek (sürüklenen)

Fikir Liderleri Dergisi‘nin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

 

Yorum yaz