FARKINDALIKFİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİ

Sanovel Ticari Operasyonlar, Fikir Liderleri Dergisi’nde!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Sanovel İlaç Ticari Operasyonlar Direktörü Kamil Gürorman ile çok kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen keyifli röportajda Sanovel ve ticari operasyonları hakkında etraflı bilgiler var.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Sanovel İlaç Ticari Operasyonlar Direktörü Kamil Gürorman ile çok kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen keyifli röportajda Sanovel ve ticari operasyonları hakkında etraflı bilgiler var. Röportajdan satır başları şöyle:

“Sanovel’deki ticari operasyonlar stratejisini belirlerken temel amacımız tüm paydaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun çözümler ve hizmetler üretmek. Bu amaçla farklı kampanya ve aktiviteler düzenleyerek tüm dış paydaşlarımıza katma değerli iş sonuçları yaratmaya çalışıyoruz. Bu alanda sektörden ayrıştığımız en temel özellik ise uyguladığımız kampanya modeliyle farklı ekonomik potansiyele sahip olan eczacıların, sunduğumuz tüm kaynak ve avantajlardan eşit olarak faydalanmasını sağlayacak şekilde süreci yönetmek.”
“Sanovel’in stratejik önceliklerinin ilk sıralarında Ar-Ge ve ihracat yer almaktadır. Bu konuda faaliyet gösteren Ar-Ge merkezimiz Sanayi Bakanlığı tarafından 2016 yılında ilaç sektörünün 1 numaralı Ar-Ge merkezi seçildi. Buna bağlı olarak Sanovel, sektöründe uzun yıllardır en çok patent başvurusu yapan lider firma olmaya devam etmektedir.”
“Sanovel’de çalışanlarımızın yeteneklerini büyütürken dikkate aldığımız çok önemli bir gösterge olan “gelişim çevikliği”ne dikkat çekmek isterim. Merak, kişisel farkındalık, değişime açık olmak gibi alt boyutlardan beslenen gelişim çevikliği çağımızın önemli gerekliliklerinden biri. Bu sebeple genç arkadaşlarımıza tavsiyem, kendilerine gelişim çevikliklerini artırmaya yönelik yatırım yapmaları olur.”

Sanovel Ticari Operasyonlar Direktörü Kamil Gürorman ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızın ve Fikir Liderleri Dergisi‘nin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

 

Yorum yaz