FARKINDALIKFİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİ

Takeda Türkiye, Fikir Liderleri Dergisi’nde!..

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Takeda Türkiye Genel Müdürü Şeyda Atadan Memiş ile çok kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen keyifli röportajda, Takeda'nın ülkemizdeki çalışmaları ve konumlaması hakkında etraflı bilgiler var.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Takeda Türkiye Genel Müdürü Şeyda Atadan Memiş ile çok kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen keyifli röportajda, Takeda’nın ülkemizdeki çalışmaları ve konumlaması hakkında etraflı bilgiler var. Röportajdan satır başları şöyle:

“Takeda’nın Türkiye’deki serüveni 2009 yılında başladı. 2019 yılında Takeda’nın dünya çapında gerçekleşen Shire satın alması ile Türkiye’de de terapötik alanları genişledi. Türkiye’de hematoloji, onkoloji, nadir genetik hastalıklar, immünoloji ve gastroenteroloji tedavi alanlarında faaliyet gösteren Takeda, geçen 12 sene boyunca faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de hastaların yaşamlarını iyileştirme tutkusu ile çalışmalarını sürdürüyor.” 
“Takeda olarak önceliğimiz her zaman hastalarımız… Yaşamı değiştiren tedavileri keşfetmek ve hastalara sunmak vizyonumuzla AR-GE çalışmalarına önem vererek hastalarımız için gerçek anlamda fark yaratacak tedaviler geliştirmek yolunda en iyi bilim uygulamalarını odağımıza alıyoruz. Bunun yanı sıra Takeda Türkiye olarak, hastaların tedaviye erişimlerinde ne gibi engellerle karşılaştığını öngörüp; doğru tedaviye, doğru zamanda, doğru şekilde ulaşmasını sağlayarak, hastaların yaşam kalitelerini arttırmayı amaçlıyoruz.
“Değerlerimiz ve kurum kültürümüzün odağında her zaman “Önce insan” yer alıyor. Çalışanlarımızı başarılarımızın temel taşı olarak görüyoruz. Dünyada 4 kez, Türkiye’de 5 kez üst üste Top Employers Institute tarafından ‘En İyi İşveren’ ödülüne layık görülmemiz çalışanlarımıza verdiğimiz önemi ortaya koyuyor. İnsan kaynakları politikamızın öncelikleri arasında esneklik, kapsayıcılık ve çalışan refahı yer alıyor. Çalışanlarımızın fikirlerini özgürce dile getirdiği, görüşlerini paylaşabildiği ortamlar oluşturuyoruz. Bu ortamların çalışan motivasyonunu nasıl olumlu etkilediğini görebiliyoruz.”

Takeda Türkiye Genel Müdürü Şeyda Atadan Memiş ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızın ve Fikir Liderleri Dergisi‘nin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz