İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Yasemin Şirinoğlu, Abdi İbrahim Gastro-Cerrahi Bölüm Müdürü oldu!

Abdi İbrahim, yeni yıla atama ve terfilerle giriyor. Bu kapsamda, çeşitli pazarlama ve satış pozisyonlarındaki rollerini başarıyla sürdürmüş olan Yasemin Bağlan Şirinoğlu, 2010 yılında Abdi İbrahim İlaç’ta başlayan kariyerine, 1 Ocak 2024 itibarıyla Abdi İbrahim Gastro-Cerrahi Bölüm Direktörü olarak devam edecek.
Abdi İbrahim, yeni yıla atama ve terfilerle giriyor. Bu kapsamda, çeşitli pazarlama ve satış pozisyonlarındaki rollerini başarıyla sürdürmüş olan Yasemin Bağlan Şirinoğlu, 2010 yılında Abdi İbrahim İlaç’ta başlayan kariyerine, 1 Ocak 2022 itibarıyla Abdi İbrahim Gastro-Cerrahi Bölüm Müdürü olarak devam edecek.

Lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği alanında tamamlayan Yasemin Bağlan Şirinoğlu, ilaç endüstrisi kariyerinde gastroenteroloji, cerrahi, endokrinoloji gibi farklı terapötik alanlarda pek çok tecrübe ve lansman deneyimleri edindi. Son olarak pazarlama müdürü olarak görev yapan Şirinoğlu, Ocak ayından itibaren Abdi İbrahim Gastro Cerrahi Bölüm Müdürü unvanıyla Abdi İbrahim’deki hayatı iyileştirme yolculuğuna devam edecek.

Yorum yaz