İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Seren Gülser, Abdi İbrahim Kardiyoloji Pazarlama Müdürü oldu!

Abdi İbrahim, yeni yıla atama ve terfilerle giriyor. Bu kapsamda, çeşitli pazarlama ve satış pozisyonlarındaki rollerini başarıyla sürdürmüş olan Seren Gülser, 2011 yılında Abdi İbrahim İlaç’ta ürün müdürü olarak başlayan pazarlama kariyerine, 1 Ocak 2022 itibarıyla Abdi İbrahim Kardiyoloji Pazarlama Müdürü olarak devam edecek. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Gülser; 2008 yılında Abdi İbrahim'de insan kaynakları alanında çalışmaya başladı. 2011 yılında pazarlamaya geçerek kariyerine yön veren Seren Gülser; psikiyatri, nöroloji, cerrahi, endokrinoloji gibi alanlarda 9 yıllık pazarlama tecrübesinden sonra 2 yıl bölge müdürlüğü rotasyonu yaparak ekip yönetimi tecrübesi edindi. Seren Gülser, 1 Ocak 2022 itibarıyla Abdi İbrahim Kardiyoloji Pazarlama Müdürü olarak Abdi İbrahim’deki hayatı iyileştirme yolculuğuna devam ediyor.
Abdi İbrahim, yeni yıla atama ve terfilerle girdi. Bu kapsamda, çeşitli pazarlama ve satış pozisyonlarındaki rollerini başarıyla sürdürmüş olan Seren Gülser, 2011 yılında Abdi İbrahim İlaç’ta ürün müdürü olarak başlayan pazarlama kariyerine, 1 Ocak 2022 itibarıyla Abdi İbrahim Kardiyoloji Pazarlama Müdürü olarak devam ediyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Gülser; 2008 yılında Abdi İbrahim’de insan kaynakları alanında çalışmaya başladı. 2011 yılında pazarlamaya geçerek kariyerine yön veren Seren Gülser; psikiyatri, nöroloji, cerrahi, endokrinoloji gibi alanlarda 9 yıllık pazarlama tecrübesinden sonra 2 yıl bölge müdürlüğü rotasyonu yaparak ekip yönetimi tecrübesi edindi. Seren Gülser, 1 Ocak 2022 itibarıyla Abdi İbrahim Kardiyoloji Pazarlama Müdürü olarak Abdi İbrahim’deki hayatı iyileştirme yolculuğuna devam ediyor.

Yorum yaz