HAYVAN SAĞLIĞIİLAÇ ENDÜSTRİSİ

Boehringer Türkiye Hayvan Sağlığı Direktörü Przemyslaw Zielinski oldu!

Hem insan hem de hayvan sağlığını tehdit eden kuduzdan korunmada tek yolun aşı olduğunun altını çizen Boehringer Ingelheim Türkiye Hayvan Sağlığı İş Birim Direktörü Przemyslaw Zielinski, “Tüm dünyada etkili ve ölümcül bir hastalık olan kuduzun tedavisi olmakla birlikte, zaman ve yerinde müdahale önem taşımaktadır. Boehringer Ingelheim Türkiye olarak, kuduz hastalığına karşı kullanılmak üzere ürettiğimiz bir dizi aşımızla; kuduzu önleme alanında ve hastalık mücadelesinde küresel bir lider konumundayız. Toplumda kuduz konusunda farkındalık yaratmak için sürdürülebilir bir çaba göstererek hayvanlarla sıklıkla iletişim içerisinde olan veteriner hekimler, sivil toplum kuruluşları ve hayvan yetiştiricileri başta olmak üzere tüm toplumu bilinçlendirmek üzere çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz” dedi.
2009 yılında Boehringer Ingelheim’a katılan ve bu süre zarfında üstlendiği sorumlulukları başarı ile yerine getiren Przemyslaw Zielinski, 1 Şubat 2022 tarihi itibariyle Boehringer Ingelheim Türkiye Hayvan Sağlığı İş Birim Direktörü olarak atandı.

Boehringer Ingelheim, Türkiye, 7 Mart 2022 – 2021 yılında insan sağlığı alanında en hızlı büyüyen ilk üç firmadan biri; hayvan sağlığı alanında ise ilk beş firma arasında yer alan Boehringer Ingelheim, Türkiye organizasyonunda önemli atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

2009 yılından beri Boehringer Ingelheim bünyesinde görev yapan ve birçok başarılı çalışmaya imza atan Przemyslaw Zielinski, Boehringer Ingelheim Türkiye Hayvan Sağlığı İş Birim Direktörü olarak atandı. Zielinski’nin, yeni görevinde Türkiye’deki Hayvan Sağlığı sektörüne yönelik stratejiler geliştirerek uygulayacağı aktarıldı. Aynı zamanda, Zielinski’nin Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı ekibiyle birlikte müşteri çalışmalarında başarıya ulaşmalarına yardımcı olurken, Türk Hayvan Sağlığı popülasyonunu daha sağlıklı hale getireceği belirtildi.

Przemyslaw Zielinski hakkında

Frankfurt (Oder) Almanya’daki Viadrina Üniversitesi’nden mezun olan Zielinski, İşletme ve Ekonomi yüksek lisansını kazandı. Profesyonel kariyerine 2004 yılında KPMG Finansal Hizmetler’de başlayan Zielinski, 2007 Yılında General Motors’a geçti ve burada finansal ve destek fonksiyonları program ve süreçleriyle ilgilendi. 2009 yılında kurumsal denetim ekibinde yönetici olarak Boehringer Ingelheim’a katıldı. 2012-2021 yılları arasında hem Hayvan Sağlığı hem de İnsan Sağlığı işletmelerinde kurumsal ve ülke düzeyinde çeşitli ticari yönetsel roller üstlendi. Sorumlulukları arasında yeni Ticari Mükemmellik ve Müşteri Deneyimi işlevinin oluşturulması, yeni Küresel Müşteri İlişkileri Yönetim sisteminin uygulanması ve sahiplenmesi, Boehringer Ingelheim ve Merial arasındaki ticari entegrasyonda öncü rol ve Almanya’da Evcil Hayvan Veteriner satışlarının başrolü olarak yer aldı. Aynı zamanda Zielinski, sertifikalı ve tutkulu bir iş koçudur.

Yorum yaz