İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Murat Bastem, Gensenta Ticari Direktörü olarak atandı!

Gensenta Uluslararası Pazarlar İş Birimi Müdürü Murat Bastem, 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla Gensenta Ticari Direktörü olarak atandı. 
Gensenta Uluslararası Pazarlar İş Birimi Müdürü Murat Bastem, 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla Gensenta Ticari Direktörü olarak atandı.

Amgen Türkiye ve Gensenta, üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Gensenta Uluslararası Pazarlar İş Birimi Müdürü Murat Bastem, Gensenta Ticari Direktörü oldu.

İş hayatına 2008’de L’Oreal’de başlayan Murat Bastem, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünde tamamladı. 2011 yılında Abdi İbrahim’le ilaç sektörüne adım atan Bastem, 2011-2017 yıllarında sırası ile Asistan Müşteri Yöneticiliği, Uluslararası Pazarlar Yöneticiliği ve İhracat Müdürlüğü görevlerinde bulunarak Avrupa, Balkanlar, MENA, Asya ve CIS pazarlarında kritik deneyimler elde etti. Murat Bastem 2019 yılında Gensenta’ya katılmadan önce, Abdi İbrahim Azerbaycan Ülke Müdürü olarak görev yaptı.

Amgen Türkiye ve Gensenta ailesine Mayıs 2019’da Gensenta Uluslararası Pazarlar İş Birimi Müdürü olarak katılan Murat Bastem, gerek yapısal düzenlemeler gerekse farklı pazarlar için oluşturduğu strateji ve yaklaşımlarla iş biriminin değişen pazar koşullarına adaptasyonunu ve çevikliğini önemli ölçüde artırdı.  Murat Bastem, Gensenta’nın Türkiye ve Uluslararası Pazarlar’daki tüm ticari faaliyetlerinden sorumlu olmak üzere, Gensenta Ticari Direktörü olarak yeni görevine 1 Nisan itibarıyla başladı.

Yorum yaz