İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Selim Özyılmaz, Amgen Türkiye’nin Onkoloji ve Hematoloji İş Birim Direktörü oldu!

Gensenta Ticari Operasyonlar Direktörü Selim Özyılmaz, Amgen Onkoloji ve Hematoloji İş Birim Direktörü olarak atandı. Özyılmaz 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı.
Gensenta Ticari Operasyonlar Direktörü Selim Özyılmaz, Amgen Onkoloji ve Hematoloji İş Birim Direktörü olarak atandı. Özyılmaz 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı.

Biyoteknoloji şirketi Amgen Türkiye’de, Onkoloji ve Hematoloji İş Biriminin başına Selim Özyılmaz getirildi. Lisans ve yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamlayan Özyılmaz, iş hayatına finans sektöründe yüksek lisans döneminde adım attı. Ardından Peppers & Rogers Group Yönetim Danışmanlığı firması ile gerek Türkiye gerekse yurtdışında, alanında lider birçok firmaya yönetim kurulu düzeyinde danışmanlık desteği veren Özyılmaz, ilaç sektörüne Novartis ile giriş yaptı. Novartis Türkiye’de Strateji, İş Mükemmelliği, İş Geliştirme, Dijital Tanıtım gibi birçok farklı alanda sorumluluk alan Selim Özyılmaz, firmanın farklı iş birimleri arasındaki iş geliştirme fırsatlarından sorumlu Asya, Pasifik, Orta Doğu ve Afrika bölgesel direktörlüğü görevini üstlendi.

Selim Özyılmaz, 2018 yılında dünyanın dev biyoteknoloji şirketlerinden Amgen’e Satış ve Pazarlama Etkinliği Kıdemli Müdürü olarak geçiş yaptı. Amgen Türkiye’de görevine Nefroloji İş Birimi Müdürü olarak devam eden Özyılmaz, 2019’dan bu yana da Gensenta Ticari Operasyonlar Direktörü olarak görev yapıyordu. Gensenta’da görev yaptığı süre boyunca, iç ve uluslararası pazarlarda iş hedeflerinin başarılması, yeni fırsatların oluşturulması, portföyün genişletilmesi gibi birçok görev üstlenen Özyılmaz, 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla, Amgen Onkoloji ve Hematoloji İş Birim Direktörü olarak görevine başladı.

Yorum yaz