İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Serhan Karakışla, Baxter İleri Cerrahi ECEMEA Pazarlama Müdürü oldu!

Baxter, sürekli gelişim hedefi doğrultusunda, organizasyon yapısını güçlendirerek, hedeflerini, amaçlarını ve çalışanlarını desteklemeye devam ediyor.  Bu doğrultuda, 1 Nisan 2022 itibarıyla, akut kıdemli ürün müdürü olarak görev yapmakta olan Serhan Karakışla, Baxter İleri Cerrahi ECEMEA Pazarlama Müdürü pozisyonuna terfi etti. Serhan Karakışla, doğrudan İleri Cerrahi ECEMEA İş Birim Lideri, John Monroe’ya bağlı olarak çalışacak. ECEMEA Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesindeki 35 ülkeyi kapsıyor. 
Baxter, sürekli gelişim hedefi doğrultusunda, organizasyon yapısını güçlendirerek, hedeflerini, amaçlarını ve çalışanlarını desteklemeye devam ediyor. 

Bu doğrultuda, akut kıdemli ürün müdürü olarak görev yapmakta olan Serhan Karakışla, 1 Nisan 2022 itibarıyla, Baxter İleri Cerrahi ECEMEA Pazarlama Müdürü pozisyonuna terfi etti. Serhan Karakışla, doğrudan İleri Cerrahi ECEMEA İş Birim Lideri, John Monroe’ya bağlı olarak çalışacak. ECEMEA Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesindeki 35 ülkeyi kapsıyor.

Yorum yaz