İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Dr. Oğuz Yılmazer; uluslararası bölge medikal direktörü oldu!

Dr. Oğuz Yılmazer, yeni rolünde, Uluslararası Bölge'de antikor-ilaç bileşiklerinin (ADC) lansman öncesi ve lansman dönemi medikal hazırlık çalışmalarını yönlendirecek, medikal hedeflerin gerçekleştirilmesi ve ekip medikal yetkinliklerinin ve yeterliliklerinin oluşturulması için hem bölgede hem de bölge ülkelerinde çapraz fonksiyonel ekipler ile çalışacak. 2011'de Medikal Yönetici unvanıyla AstraZeneca Türkiye ailesine katılan Oğuz Yılmazer, 2013 yılında Grup Medikal Müdürü, 2015'te AstraZeneca Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Akut Koroner Sendrom Tedavi Alanı Lideri, 2016'da Onkoloji Grup Medikal Müdürü olarak atanmıştı.  İlaç sektöründe birçok tedavi alanında 14 yıllık yönetim, medikal ve çalışan geliştirme deneyimine sahip olan Yılmazer, son olarak yürüttüğü Türkiye Medikal Direktörü rolünde 2017'den bu yana tüm portföy ve gelecekteki lansmanlar için Medikal ve Klinik Araştırmalar'ın medikal stratejisine yön verdi, bununla birlikte çalışan ve yetenek gelişimini destekleyerek Türkiye Medikal Departmanı'nı yönetti. Yılmazer, Türkiye ve Orta Doğu ve Afrika Bölgesi'nde birden fazla görevi sırasında farklı alanlarda ve tedavi alanında kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdi.
Dr. Oğuz Yılmazer Uluslararası Bölge Akciğer Kanseri ADC (Antikor-İlaç Bileşikleri) & “Lung Ambition” Medikal Direktörü oldu.

Dr. Oğuz Yılmazer, yeni rolünde, Uluslararası Bölge’de antikor-ilaç bileşiklerinin (ADC) lansman öncesi ve lansman dönemi medikal hazırlık çalışmalarını yönlendirecek, medikal hedeflerin gerçekleştirilmesi ve ekip medikal yetkinliklerinin ve yeterliliklerinin oluşturulması için hem bölgede hem de bölge ülkelerinde çapraz fonksiyonel ekipler ile çalışacak. 2011’de Medikal Yönetici unvanıyla AstraZeneca Türkiye ailesine katılan Oğuz Yılmazer, 2013 yılında Grup Medikal Müdürü, 2015’te AstraZeneca Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Akut Koroner Sendrom Tedavi Alanı Lideri, 2016’da Onkoloji Grup Medikal Müdürü olarak atanmıştı.  İlaç sektöründe birçok tedavi alanında 14 yıllık yönetim, medikal ve çalışan geliştirme deneyimine sahip olan Yılmazer, son olarak yürüttüğü Türkiye Medikal Direktörü rolünde 2017’den bu yana tüm portföy ve gelecekteki lansmanlar için Medikal ve Klinik Araştırmalar’ın medikal stratejisine yön verdi, bununla birlikte çalışan ve yetenek gelişimini destekleyerek Türkiye Medikal Departmanı’nı yönetti. Yılmazer, Türkiye ve Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde birden fazla görevi sırasında farklı alanlarda ve tedavi alanında kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdi.

Yorum yaz