İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERSOSYAL SORUMLULUK

Pfizer Türkiye’ye “Elinden Gelir” kampanyasıyla üç Stevie ödülü birden!

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen 2022 Stevie International Business Awards®️ ödülleri sahiplerini buldu. Uluslararası anlamda alanının en prestijli ödüllerinden biri olan Stevie Awards®️'ta Elinden Gelir kampanyası “Sosyal Medya Pazarlaması Alanında İnovasyon Ödülü” ve “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Videolarında İnovasyon Ödülü” kategorilerinde Altın Stevie®️ “En İnovatif Instagram Sayfası” kategorisinde ise Bronz Stevie®️ ödüllerine layık görüldü.
Pfizer Türkiye İnflamasyon ve İmmünoloji, Elinden Gelir kampanyasıyla Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde “Sosyal Medya Pazarlaması Alanında İnovasyon Ödülü” ve “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Videolarında İnovasyon Ödülü” kategorilerinde Altın Stevie®️, “En İnovatif Instagram Sayfası” kategorisinde ise Bronz Stevie®️ ödüllerinin sahibi oldu.

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen 2022 Stevie International Business Awards®️ ödülleri sahiplerini buldu. Uluslararası anlamda alanının en prestijli ödüllerinden biri olan Stevie Awards®️’ta Elinden Gelir kampanyası “Sosyal Medya Pazarlaması Alanında İnovasyon Ödülü” ve “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Videolarında İnovasyon Ödülü” kategorilerinde Altın Stevie®️ “En İnovatif Instagram Sayfası” kategorisinde ise Bronz Stevie®️ ödüllerine layık görüldü.

Elinden Gelir Kampanyası

Elinden Gelir kampanyası, romatoid artrit ve ankilozan spondilit ile yaşayan sayısız hastanın hayatını dönüştürmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için 12 Ekim 2021 Dünya Artrit Günü’nde, Pfizer Türkiye İnflamasyon ve İmmünoloji tarafından hayata geçirildi. Kampanyanın yüzü olan oyuncu Zafer Algöz, sosyal medya üzerinden bu hastalıklara dikkat çekmek için örgü ördüğü özel bir video yayınlayarak sosyal medya kullanıcılarını meydan okumaya davet etti. Ardından sosyal medya ve spor dünyasından tanınan isimler de bu kampanyaya kendi hesaplarından destek verdi. Kampanyaya özel bilgilendirici sosyal medya paylaşımları @elinden_gelir Instagram sayfasında yer almaya devam ediyor.

 

Yorum yaz