İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Ata İsmet Özçelik Pfizer Türkiye ve Orta-Doğu Avrupa Bölgesi Dijital Lideri oldu!

Ata İsmet Özçelik Pfizer Türkiye ve Orta-Doğu Avrupa Bölgesi Dijital Lideri oldu.  2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olan Ata İsmet Özçelik, 2014 yılında aynı üniversitede MBA eğitimini tamamladı. IBM'de Kıdemli Danışman, Sony'de Bölgesel Dijital İş Ortağı gibi önemli görevler üstlenen Özçelik, Pfizer ailesine 2012 yılında Türkiye Dijital İş Ortağı olarak katılmış; dijital tarafta birçok satış, pazarlama projelerinin gerçekleştirilmesine katkı sağlamış ve liderlik etmiştir.
Ata İsmet Özçelik Pfizer Türkiye ve Orta-Doğu Avrupa Bölgesi Dijital Lideri oldu.

2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olan Ata İsmet Özçelik, 2014 yılında aynı üniversitede MBA eğitimini tamamladı. IBM’de Kıdemli Danışman, Sony’de Bölgesel Dijital İş Ortağı gibi önemli görevler üstlenen Özçelik, Pfizer ailesine 2012 yılında Türkiye Dijital İş Ortağı olarak katılmış; dijital tarafta birçok satış, pazarlama projelerinin gerçekleştirilmesine katkı sağlamış ve liderlik etmiştir.

Pfizer Türkiye ve Orta-Doğu Avrupa Bölgesi Dijital Lideri Ata İsmet Özçelik yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Pfizer Türkiye’de yetişen biri olarak hem Türkiye hem de Orta-Doğu Avrupa bölgesinin sorumluluğunu da almış olmanın heyecanını yaşıyorum. Lider yetiştirmeye odaklı bir biyofarma şirketi olan Pfizer, insan kaynağı politikalarını da bu değer doğrultusunda örüyor ve çalışanlarına bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü olanağı yaratmayı hedefliyor. Bu fırsatları sunan özel bir ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum.”

Yorum yaz