İLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLERTEKNOLOJİTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Voonka e-PWR Türkiye’den Metaverse’te bir ilk!

Eğitim, iş hayatı ve sosyal yaşamda çevrim içi uygulamaların kullanımının artmasıyla; daha önce bir bilimkurgu filmi sahnesinde görebileceğimiz birçok şeyi hali hazırda yaşantımıza entegre ettik. Teknolojik gelişmeler; sanal dünya ile fiziksel dünyayı bir bütün haline getirdi. "Evrenin ötesi", “öte evren” ya da "üst evren" olarak Türkçeleştirebileceğimiz Metaverse, içerisinde bulunduğumuz gerçek evreni ve pek çok sanal alt evreni kapsayan çok boyutlu kurgusal bir dijital evren olarak biliniyor ve internetin geleceği olarak tanımlanıyor. Geçtiğimiz yıl dijital dünyadaki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek geleceğin dünyası olarak adlandırılan Metaverse evreninden yerini de alan Kampotu İlaç, Voonka e-PWR ürünü ile bir yeniliğe daha imza attı. E-sporcular dahil olmak üzere bilgisayara uzun süre maruz kalan birçok meslek grubu için oluşan risk faktörlerine özel olarak geliştirilen Voonka e-PWR ürününün basın tanıtımını 27 Nisan Çarşamba günü Metaverse’de gerçekleştirerek bu platformda yapılan ilk sağlık iletişimi lansmanını hayata geçirdi.
2012 yılından bu yana insanlara daha sağlıklı ve daha doğal bir yaşam sağlamak amacıyla yola çıkan ve gıda takviyesi pazarının önemli markalarından biri haline gelen Kampotu İlaç yeni ürünü Voonka e-PWR’ı, 27 Nisan Çarşamba günü Metaverse’de gerçekleştirdiği lansman ile tanıttı. Voonka e-PWR ürünü Türkiye’nin Metaverse’de yapılan ilk sağlık iletişimi lansmanı oldu.

Eğitim, iş hayatı ve sosyal yaşamda çevrim içi uygulamaların kullanımının artmasıyla; daha önce bir bilimkurgu filmi sahnesinde görebileceğimiz birçok şeyi hali hazırda yaşantımıza entegre ettik. Teknolojik gelişmeler; sanal dünya ile fiziksel dünyayı bir bütün haline getirdi. “Evrenin ötesi”, “öte evren” ya da “üst evren” olarak Türkçeleştirebileceğimiz Metaverse, içerisinde bulunduğumuz gerçek evreni ve pek çok sanal alt evreni kapsayan çok boyutlu kurgusal bir dijital evren olarak biliniyor ve internetin geleceği olarak tanımlanıyor. Geçtiğimiz yıl dijital dünyadaki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek geleceğin dünyası olarak adlandırılan Metaverse evreninden yerini de alan Kampotu İlaç, Voonka e-PWR ürünü ile bir yeniliğe daha imza attı. E-sporcular dahil olmak üzere bilgisayara uzun süre maruz kalan birçok meslek grubu için oluşan risk faktörlerine özel olarak geliştirilen Voonka e-PWR ürününün basın tanıtımını 27 Nisan Çarşamba günü Metaverse’de gerçekleştirerek bu platformda yapılan ilk sağlık iletişimi lansmanını hayata geçirdi.

Hem yeni ürünleri hem de metaverse’de gerçekleşen ilk sağlık iletişimi lansmanıyla ilgili konuşan Kampotu İlaç Genel Müdürü Beril Koparal Ergün: “Kampotu İlaç olarak yenilikleri ve teknolojiyi süreçlerimize dahil etmeyi çok önemsiyoruz. Voonka Vitamins grubumuzun yeni üyesi Voonka e-PWR özellikle bilgisayar başında uzun zaman geçiren e-sporcular dahil olmak üzere birçok meslek grubu için oluşan risk faktörlerine özel olarak geliştirilen; zihin, beden ve göz sağlığını destekleyen bir ürün. Gıda +ödüllerinde Türkiye’nin 2022 yılında en yenilikçi gıda takviyesi ödülünü alan e-PWR ürünümüz yenilikçi vizyonumuzu desteklerken, lansmanı Metaverse dünyasına yakışan bir ürün oldu” dedi.

Yorum yaz