İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Amgen Türkiye’den Portekiz’e önemli transfer!

Amgen Türkiye Dijital İşyeri Deneyimi Odaklı Bilgi Teknolojileri Profesyoneli Erdem Özdin, Dijital Teknoloji ve İnovasyon Teknik Analisti olarak Amgen Capability Centre Portekiz (ACCP) ekibine katıldı.
Amgen Türkiye’de 2019 yılından bu yana dijitalleşme alanında stratejik sorumluluklar üstlenen Amgen Türkiye Dijital İşyeri Deneyimi Odaklı Bilgi Teknolojileri Profesyoneli Erdem Özdin, Amgen Capability Centre Portekiz (ACCP)’e Dijital Teknoloji ve İnovasyon Teknik Analisti olarak atandı.  Özdin, yeni görevinde ACCP Operasyonları bilgi teknolojileri desteği, dijital işyeri teknolojisinin sunumu ve kullanımı alanında sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlamaya yönelik sorumluluklar alacak. 

Amgen Türkiye Dijital İşyeri Deneyimi Odaklı Bilgi Teknolojileri Profesyoneli Erdem Özdin, Dijital Teknoloji ve İnovasyon Teknik Analisti olarak Amgen Capability Centre Portekiz (ACCP) ekibine katıldı. Fizik Mühendisliği alanında Lisans ve MBA derecelerine sahip olan Erdem Özdin, Amgen Türkiye ve Gensenta ailesine katılmadan önce Roche ve Axa’da bilgi teknolojileri pozisyonlarında; iş ortaklığı, proje yönetimi, uygulama geliştirme ve kullanıcı eğitimi sağlama gibi sorumluluklar üstlendi.

Amgen Türkiye’ye 2019 yılında katılan Özdin’in görevleri arasında; önemli bilgi teknolojileri süreçlerinin Türkiye’de uygulanması, tüm uygulamaların sorunsuz ilerlemesi ve özellikle pandemi döneminde dijitalleşmeye hızlı adaptasyon sağlayacak süreçler bulunuyordu.

ACCP ekibine 1 Mayıs itibarıyla Dijital Teknoloji ve İnovasyon Teknik Analisti olarak atanan Erdem Özdin, bu pozisyonda; BT desteği, dijital işyeri teknolojisinin sunumu ve kullanımı için sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlamaya odaklanacak. Özdin ayrıca, hizmetlerin sürekli olarak iyileştirilmesini sağlamak adına mevcut ve gelecekteki girişimlere yerel denetim sağlayacak, müşteri geri bildirimi toplayacak ve hizmet sorunlarını yönetecek.

Yorum yaz