EĞİTİMİLAÇ ENDÜSTRİSİSOSYAL SORUMLULUK

AbbVie Türkiye ve Allergan Aesthetics çalışanları, çocukların eğitim koşulları için bir aradaydı!

Dünya genelindeki gönüllü AbbVie çalışanları, Olasılıklar Haftası boyunca bulundukları ülke ve bölgelerde topluluklara destek olmak, eğitim faaliyetlerine katkı sağlamak ve çevreyi korumak için birçok gönüllülük projesini hayata geçiriyor. AbbVie Türkiye ve Allergan Aesthetics Türkiye çalışanları da Olasılıklar Haftası kapsamında İstanbul ve Ankara'da ihtiyaç sahibi okulların eğitim koşullarını iyileştirmek için bir araya geldi.
Dünya genelindeki gönüllü AbbVie çalışanları, Olasılıklar Haftası boyunca bulundukları ülke ve bölgelerde topluluklara destek olmak, eğitim faaliyetlerine katkı sağlamak ve çevreyi korumak için birçok gönüllülük projesini hayata geçiriyor. AbbVie Türkiye ve Allergan Aesthetics Türkiye çalışanları da Olasılıklar Haftası kapsamında İstanbul ve Ankara’da ihtiyaç sahibi okulların eğitim koşullarını iyileştirmek için bir araya geldi.

Bu yıl 27 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında tüm dünyada 7. kez düzenlenen “Olasılıklar Haftası” adlı gönüllülük programı kapsamında AbbVie Türkiye ve Allergan Aesthetics gönüllü çalışanları, Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’nın (TOÇEV) iş birliği ile, güçlerini çocukların eğitim ihtiyaçları için birleştirdi. 100’den fazla gönüllü çalışan, çocuklara daha iyi bir eğitim ortamı sağlamak için İstanbul ve Ankara’da 3 okulun şartlarını iyileştirdi.

İstanbul’da 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nun kütüphanesini zenginleştirmek için yapılan kitap bağışının yanı sıra, gönüllü çalışanlar okulun kütüphanesini düzenlemek ve duvarlarını boyamak için çalıştı. Samandıra Ortaokulu’nda çalışan gönüllü ekip de bahçe düzenlemesi yaparak bu alanı çocuklar için daha iyi bir yaşam alanı haline getirdi. Ayrıca AbbVie Türkiye’nin Ataşehir’de bulunan merkez ofisinde bir araya gelen gönüllüler maddi olanaksızlıklar yaşayan ilkokul çocuklarına ulaştırılmak üzere karne hediyeleri hazırlayıp paketlediler. Ankara’da ise, Kuzeykent İlkokulu’nda anaokulu duvarlarını boyayıp çizdikleri resimlerle renklendirerek okula yeni adım atacak çocuklar için daha renkli bir ortam yarattılar. Bu yıl yapılan tüm gönüllülük çalışmaları ile AbbVie ve Allergan Aesthetics Türkiye gönüllüleri 2.700’den fazla çocuğun hayatına dokundu.

AbbVie Türkiye Genel Müdürü Mete Hüsemoğlu, “Olasılıklar Haftası, AbbVie Türkiye çalışanları olarak her yıl en çok beklediğimiz gönüllülük aktivitelerimizden biri. Allergan Aesthetics çalışanlarımızın da gücünü yanımıza alarak bu yıl daha fazla etki bırakmak için büyük bir özveri ile çalıştık. Olasılıklar Haftası kapsamında her yıl, sivil toplum kuruluşları ile çalışarak tüm dünyadaki AbbVie çalışanları ile eş zamanlı olarak ülkemizde ihtiyaç sahibi topluluklara elimizdeki imkanlarla destek olmak için gönüllü faaliyetleri planlıyor ve gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’nın (TOÇEV) desteği ile İstanbul ve Ankara’daki gönüllü çalışanlarımızla çocuklarımızın eğitim koşullarının iyileşmesine destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

AbbVie’nin 2014 yılından beri global olarak hayata geçirdiği Olasılıklar Haftası, günümüzde şirket için bir gelenek haline geldi. AbbVie çalışanları dünya çapındaki 50’nin üzerinde ülkede en fazla ihtiyaç duyulan alanlardaki gönüllülük projelerine odaklanıyor. Gönüllü AbbVie çalışanları, kâr amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları ile güçlerini birleştirerek uygulamalı projelerle bulundukları ülkelerdeki topluluklara fayda sağlıyor. Olasılıklar Haftası hakkında daha fazla bilgi için www.abbvie.com/givesback adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yaz