İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Boehringer Ingelheim Türkiye’den Almanya’ya üst düzey atama!

Boehringer Ingelheim, Türkiye, 2022 – İnsan sağlığı, hayvan sağlığı ve biyofarmasötikler olmak üzere üç iş alanında faaliyet gösteren Boehringer Ingelheim Türkiye, global atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Şirket, Pazar Erişim Direktörü olarak görev yapan Begüm Minisker’in Boehringer Ingelheim Almanya Kurumsal İnflamasyon ekibine Fiyatlandırma ve Pazar Erişim Müdürü olarak atandığını duyurdu. Boehringer Ingelheim Türkiye bünyesinde uzun yıllardır farklı pozisyonlarda başarılara imza atan Begüm Minisker, yeni görevinde global proje takımıyla birlikte pazar/hasta erişimi alanında stratejiler geliştirecek. Minisker, uzun dönem global stratejik plan içerisinde Pazarlama ve Medikal ekipler ile optimal hasta erişimine yönelik ana projeleri geliştirerek uygulanmasından da sorumlu olacak. 
Boehringer Ingelheim Türkiye’de Pazar Erişim Direktörü olarak görev yapan Begüm Minisker, Boehringer Ingelheim Almanya Kurumsal İnflamasyon ekibine Fiyatlandırma ve Pazar Erişim Müdürü olarak atandı.

Boehringer Ingelheim, Türkiye, 2022 – İnsan sağlığı, hayvan sağlığı ve biyofarmasötikler olmak üzere üç iş alanında faaliyet gösteren Boehringer Ingelheim Türkiye, global atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Şirket, Pazar Erişim Direktörü olarak görev yapan Begüm Minisker’in Boehringer Ingelheim Almanya Kurumsal İnflamasyon ekibine Fiyatlandırma ve Pazar Erişim Müdürü olarak atandığını duyurdu. Boehringer Ingelheim Türkiye bünyesinde uzun yıllardır farklı pozisyonlarda başarılara imza atan Begüm Minisker, yeni görevinde global proje takımıyla birlikte pazar/hasta erişimi alanında stratejiler geliştirecek. Minisker, uzun dönem global stratejik plan içerisinde Pazarlama ve Medikal ekipler ile optimal hasta erişimine yönelik ana projeleri geliştirerek uygulanmasından da sorumlu olacak.

Begüm Minisker hakkında 

Begüm Minisker, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Çevre Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun oldu. Akabinde Marmara Üniversitesi Farmasötik Kimya ve Universitat Pompeu Fabra Healthy Economics and Pharmacoeconomics alanlarında yüksek lisansını tamamladı. Kariyerine 2007 yılında Abbott Nutrition’da başlayan Minisker, 2012 yılında Boehringer Ingelheim ekibine dahil olarak farklı rollerde görev aldı. Eylül 2019 tarihinde Baxter International firmasına geçiş yaptı. 2020 yılında ise Pazar Erişim Direktörü görevi ile yeniden Boehringer Ingelheim Türkiye’ye katıldı.

Yorum yaz