İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERTEKNOLOJİ

Menarini Türkiye “Kalbinizden Geçenler” podcast projesine DijiBest ödülü!

Menarini Türkiye’nin 2020 yılında hayata geçirdiği “Kalbinizden Geçenler” podcast projesi, DijiBest ödüllerinde “En İyi Doktor Odaklı Dijital Medya İletişimi Ödülü”ne layık görüldü. Türkiye ilaç sektöründe ilk olma özelliği taşıyan podcast serisi alanında uzman isimleri bir araya getirerek kardiyoloji ve dahiliye branşlarındaki gelişmeleri ve merak edilenleri kullanıcılarla paylaşıyor.
Menarini Türkiye’nin 2020 yılında hayata geçirdiği “Kalbinizden Geçenler” podcast projesi, DijiBest ödüllerinde En İyi Doktor Odaklı Dijital Medya İletişimi Ödülüne layık görüldü. Türkiye ilaç sektöründe ilk olma özelliği taşıyan podcast serisi alanında uzman isimleri bir araya getirerek kardiyoloji ve dahiliye branşlarındaki gelişmeleri ve merak edilenleri kullanıcılarla paylaşıyor.

Dünyanın önde gelen ve İtalya’nın en büyük ilaç şirketlerinden  Menarini yenilikçi dijital uygulamaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Menarini Türkiye’nin kardiyoloji ve dahiliye branşlarında merak edilen konulara yer verdiği bilimsel podcast uygulaması “Kalbinizden Geçenler” projesi “En İyi Doktor Odaklı Dijital Medya İletişimi Ödülü”nün sahibi oldu. 

Dijitalist Kongresi’nin düzenlediği Sağlıkta Dijital Dönüşümün En İyilerinin yer aldığı DigiBest ödüllerinde“En İyi Doktor Odaklı Dijital Medya İletişimi Ödülü”ne layık görülen “Kalbinizden Geçenler” podcast projesi Türkiye’nin kalp sağlığı alanındaki ilk podcast serisi olarak 2020 yılında hayata geçirildi.

Menarini Türkiye’nin bir ilke imza atarak başlattığı proje ile, kardiyoloji ve dahiliye alanındaki güncel bilgilersağlık profesyonelleri ile paylaşılıyor. Hekimlerin 7 gün 24 saat, diledikleri zaman dinleyebilecekleri“Kalbinizden Geçenler” podcast uygulaması, kardiyovasküler ve dahili hastalıkların tedavisinde ulusal ve uluslararası kongrelerden bilimsel içerikler, yeni klinik araştırmalar hakkında bilgiler, vakalar ve güncel haberler gibi zengin ve sürekli geliştirilen bir içerikle, kardiyoloji ve dahiliye branş hekimlerine sunuluyor.

Yorum yaz