İNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIKARİYER

Anıl Gül, Kariyer.net Teknoloji ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Anıl Gül kimdir? Anıl Gül, İstanbul Alman Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamladıktan sonra çalışma hayatına 1993 yılında Arçelik Araştırma-Geliştirme Merkezi'nde başladı. Ar-Ge uzmanı olarak çalıştığı dönemde elektronik kontrollü ilk Arçelik ürünlerinin tasarım ve üretim sürecinde aktif olarak yer alan Gül, 1996 yılında Koç-Net'in oluşum sürecinde de görev aldı. Gül 2000 yılında Turkcell Grubu’na katılarak birçok yönetsel pozisyonu başarıyla sürdürdü. Turkcell Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı olarak rol aldığı 2010 yılı sonrasında ise Turkcell TV, fizy, Lifebox, Turkcell Dergilik, Turkcell T-Serisi telefonlar gibi katma değerli servisleri geliştiren ekipleri yönetti. 2016 yılında Borusan Grubuna katılan Gül, Borusan Lojistik Grubu CIO'su olarak e-tasimacilik.com, bukoli.com girişimleri içerisinde aktif rol aldı. 2020 yılında n11.com CTO'su olarak görev almaya başlayan Gül, 2 yıl içerisinde e-ticaret platformunun yenilenme projesi Garaj11, Market11, Giybimoda, Pet11 gibi dikeyleri geliştiren ekiplere de liderlik etti. 2022 Haziran ayında Kariyer.net ailesine katılan Gül, Teknoloji ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürecek.
Kariyer.net’te üst düzey atama gerçekleştirildi. Buna göre, Teknoloji ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevine teknoloji sektörünün deneyimli isimlerinden Anıl Gül atandı. Görevi Ali Ufuk Yücel’den devralan Gül, 30 yıla yaklaşan deneyimi ve başarılı çalışmalarıyla Kariyer.net’in teknoloji şirketi olarak konumuna katkı sağlayacak.
Anıl Gül kimdir?

Anıl Gül, İstanbul Alman Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamladıktan sonra çalışma hayatına 1993 yılında Arçelik Araştırma-Geliştirme Merkezi’nde başladı. Ar-Ge uzmanı olarak çalıştığı dönemde elektronik kontrollü ilk Arçelik ürünlerinin tasarım ve üretim sürecinde aktif olarak yer alan Gül, 1996 yılında Koç-Net’in oluşum sürecinde de görev aldı. Gül 2000 yılında Turkcell Grubu’na katılarak birçok yönetsel pozisyonu başarıyla sürdürdü. Turkcell Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı olarak rol aldığı 2010 yılı sonrasında ise Turkcell TV, fizy, Lifebox, Turkcell Dergilik, Turkcell T-Serisi telefonlar gibi katma değerli servisleri geliştiren ekipleri yönetti.

2016 yılında Borusan Grubuna katılan Gül, Borusan Lojistik Grubu CIO’su olarak e-tasimacilik.com, bukoli.com girişimleri içerisinde aktif rol aldı. 2020 yılında n11.com CTO’su olarak görev almaya başlayan Gül, 2 yıl içerisinde e-ticaret platformunun yenilenme projesi Garaj11, Market11, Giybimoda, Pet11 gibi dikeyleri geliştiren ekiplere de liderlik etti. 2022 Haziran ayında Kariyer.net ailesine katılan Gül, Teknoloji ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürecek.

Yorum yaz